A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026

Fene a gusztusod.Bob_Marley írta:A végén kicsit izgultam, nagy szó.Nagy taslit leküldenék pár embernek, mintha kiakartunk volna esni, pedig óriási művészet lett volna. Tizit összerakni, kiállításokat összehozni. Akkor mikor jön a cseréd és sárgád van? Suarez a felezőn? Jöttek az elején, megnyomták na bumm. Megszereztük a vezetést, lecsengett és szépen csordogált is a meccs, erre az utolsó fél órában hihetetlen fegyelmezetlenségek. Na én ezért vagyok dühös, Suarez is kipontozza magát a döntőről. Meg kell tanulni nyerni, egy bajnoknak tudnia kell hogyan kell nyerni és mennyi kell hozzá hogy nyerj. Egy halál nyugodt meccsből ekkora hibákat. Ez nem is bealvás, totális ökörségek voltak.
Egy percig nem álltunk kiesésre, nagy pacsi ezért a srácoknak, itt ezen a meccsen is azt toltuk, ami kell, de az utolsó félóráért baromira mérges vagyok.

Háát, nem túl gyakori jelenség sajnos. Persze ma is mi leszünk beállítva annak akik elcsalták a meccset..Tobias88 írta:Van olyan bíró Spanyolországban aki képes érdemben elvégezni a munkáját?

Az szép volt, utolsó 20-25 percre feljavult, az egy korrekt teljesítmény volt. Viszont az elején ő is ugyanolyan gyenge volt, labdakihozatalokban továbbra sem látom benne a megoldást ettől függetlenül.MQuCsabi írta:Gomes "Busis" visszahúzásához mit szólsz Matyi?
Gomes szerintem sem volt jó, az 1. félidő 2. felére feljavult valamelyest, de nagyon messze van ez a korrektől. Ugyanazt éreztem, mint a Bilbao ellen, nem nagyon érzi a mozgásokat.S.Agüero írta: Első húsz percben Gomes is botrány volt, de aztán feljavult szerencsére, viszont Rakiticnek és Denisnek ez nem sikerült.
Carrasco ziccere?Giriz fejesén kívül nagy lehetőségük egyáltalán nem volt.

http://www.sport365.live/en/main" target="_blankvargazoli írta:Használható linket valaki??
Plíííííííííz!

Titinho írta:MessiNeymarSuarez írta:Bennem azért eléggé benne van az ideg.
Oké hogy 10 éve meg minden, de tavaly láthattuk hogy semmire se mentünk Lucho Simeone elleni streak-jével a legfontosabb összecsapásban és kiestünk
1 meccsen voltak jobbak az elmúlt 2 és fél évben...
Csak egy kis infó arról, hogy is áll Lucho streak-je Simeone ellen. 10 meccs - 8!!! győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség. Az első 7!!! meccset oda-vissza nyerte Lucho.![]()
Izgalmas meccset várok én is, sőt az Atletico-tól, már már a megszokott és most kettőzött mocskosságot, aljasságot és undorító játékot. Remélem sérülés nem lesz benne és bízok ma is a győzelemben.![]()
A legnagyobb álmom hogy 5-0-ra verjük őket és Arda ver egy mesterhármast nekik...