Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem Dominálunk? Te hol élsz. Simán rúghattak volna megint 2 gólt. Az odavágó 2. félidejében vagy 3at.optimus írta:Ez hatalmas :DDDDTobias88 írta:Komolyan mondom csóváltam a fejem. Az elmúlt félidő és ebből a 30 perc alatt rúghatott volna az Atma 4-et, így meg majd megint azt hisszük hogy milyen jók is vagyunk mint pl a Bilbao ellen, pedig dehogyis
Komolyan ti hol éltek? Van 1 csapat aminek az egyetlen esélye ha mennek mint az ökrök, nincs semmi vesztenivalójuk, nálunk a 3 fős kpról a 2 legfontosabb ember sérült, az egyetlen dolgunk kibírni a nyomást és egyszer elmenni. Ez megtörtént ezek után szidni kell a csapatot hogy miért nem dominálunk (mert ezzel a kp-val nem lehet, és mert nem a hercules az ellenfél, hanem európa egyik legjobb, legharciasabb, fizikailag legerősebb csapata, amely gyakorlatilag csak a kupával tudja megmenteni a szezonját), és verünk nekik halállazán 3 gólt, HOGY AZTÁN ELMENJEN A KEDVÜK (az amúgy napkommentje nálam).
Át kéne értékelni egy kicsit a dolgokat, jelenleg európa egyik legjobb csapata ellen állunk továbbjutásra, egy oda-vissza vágós párharc második meccsén.
Ez hatalmas :DDDDTobias88 írta:Komolyan mondom csóváltam a fejem. Az elmúlt félidő és ebből a 30 perc alatt rúghatott volna az Atma 4-et, így meg majd megint azt hisszük hogy milyen jók is vagyunk mint pl a Bilbao ellen, pedig dehogyis
ha a nagyanyámnak kukija lenne most ő lenne a nagyapám... meg van a kapuban egy kapus, nevezetesen Cillessen....Tobias88 írta:Komolyan mondom csóváltam a fejem. Az elmúlt félidő és ebből a 30 perc alatt rúghatott volna az Atma 4-et, így meg majd megint azt hisszük hogy milyen jók is vagyunk mint pl a Bilbao ellen, pedig dehogyis
Ezt most nem konkrétan neked szól.Tobias88 írta:Komolyan mondom csóváltam a fejem. Az elmúlt félidő és ebből a 30 perc alatt rúghatott volna az Atma 4-et, így meg majd megint azt hisszük hogy milyen jók is vagyunk mint pl a Bilbao ellen, pedig dehogyis