A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Carrasco ziccere?Giriz fejesén kívül nagy lehetőségük egyáltalán nem volt.

http://www.sport365.live/en/main" target="_blankvargazoli írta:Használható linket valaki??
Plíííííííííz!

Titinho írta:MessiNeymarSuarez írta:Bennem azért eléggé benne van az ideg.
Oké hogy 10 éve meg minden, de tavaly láthattuk hogy semmire se mentünk Lucho Simeone elleni streak-jével a legfontosabb összecsapásban és kiestünk
1 meccsen voltak jobbak az elmúlt 2 és fél évben...
Csak egy kis infó arról, hogy is áll Lucho streak-je Simeone ellen. 10 meccs - 8!!! győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség. Az első 7!!! meccset oda-vissza nyerte Lucho.![]()
Izgalmas meccset várok én is, sőt az Atletico-tól, már már a megszokott és most kettőzött mocskosságot, aljasságot és undorító játékot. Remélem sérülés nem lesz benne és bízok ma is a győzelemben.![]()
A legnagyobb álmom hogy 5-0-ra verjük őket és Arda ver egy mesterhármast nekik...

1 meccsen voltak jobbak az elmúlt 2 és fél évben...MessiNeymarSuarez írta:Bennem azért eléggé benne van az ideg.
Oké hogy 10 éve meg minden, de tavaly láthattuk hogy semmire se mentünk Lucho Simeone elleni streak-jével a legfontosabb összecsapásban és kiestünk
Mint mondtam, nem hiszek az ezotériában meg ilyenekben, de optimista vagyok + egy kicsit babonás.Messias2 írta:Ezeknél a meccs előtti írásaidnál fellapozod a közhelyszótárat, vagy magadtól jönnek ezek az elcsépelt mondatok?ZBarca írta:Jó a kezdő, örülök, hogy LE a lehető legjobb kezdőt küldi ki - a kp kivételével. Lehetett volna erősebb is a középső hármas, de gondolom Iniék még nem 100%-osak, mostmár pedig nem tudunk mit tenni, csak bízni Rakiticékben.
Nem várok könnyű meccset, de valahogy mégis tovább kell jutni. Minél előbb találunk be, annál könnyebb lesz a meccs. Mindenesetre a legfontosabb, hogy ne sérüljön le senki és sikeresen jussunk tovább.
Visca El BARCA!!!( no offense)

Ezeknél a meccs előtti írásaidnál fellapozod a közhelyszótárat, vagy magadtól jönnek ezek az elcsépelt mondatok?ZBarca írta:Jó a kezdő, örülök, hogy LE a lehető legjobb kezdőt küldi ki - a kp kivételével. Lehetett volna erősebb is a középső hármas, de gondolom Iniék még nem 100%-osak, mostmár pedig nem tudunk mit tenni, csak bízni Rakiticékben.
Nem várok könnyű meccset, de valahogy mégis tovább kell jutni. Minél előbb találunk be, annál könnyebb lesz a meccs. Mindenesetre a legfontosabb, hogy ne sérüljön le senki és sikeresen jussunk tovább.
Visca El BARCA!!!
Jó kis helyed van. Szurkolj helyettünk is szívvel-lélekkel!Nyiri81 írta:Kértétek hogy legyen info honnan nézem.
https://www.instagram.com/p/BQONoFfjqL5 ... sXgiL2YI0/" target="_blank
Szerintem ennél jobb nem kell
Most jött ki az biroi gárda. Katalánok füttyögnek és átkokat szórnak
Igen, én is az elejétől tartok. Simeone nem hülye, pontosan tudja, hogy ezt a kp-t meg lehet zavarni a labdakihozataloknál. Erős letámadást várok tőlük az elején.durva az atletico kezdő, most megmondom hogy az első 15-20 percben majd csak pislogunk mint hal a szatyorban. ha nem bírjuk a presszionálást és nem tudunk egy-két kontrából elszaladni, akkor félek, hogy gyorsan találnak egy gólt, megzavarodunk és jön is a következő.
itt az a baj, hogy a DS, AG duónak nem egy gyengébb meccse volt eddig, hanem szinte az összes amin pályára léptekntibi67 írta:Ha valaki hibázik vagy van egy gyengébb meccse már le van húzva és rögtön jön,hogy nem Barca szint.

Nem kövezlek, de nem is adok igazat.Nem olyan egyedi dolgokat várnak el a Masian sem amit máshol nem tanítanak, csak az a baj, hogy a jatekrendszert nem mindenki egyformán gyorsan van aki meg soha nem tudja megszokni.Ha visszaemlékeztek még Neymar is aki azért elég pengés us nehezen szokta meg.A baj, most az Rakiticnek nem megy Denis meg ettől nagyon messze Gomes meg szerintem az életben nem fogja megszokni.Lassú körülményes, nem is tudom...crixus írta: Kövezzetek meg, de azért is akadozik a játékunk, mert folyamatosan Barca-focit akarunk nyomni olyan középpályás sorral, aminek köze sincs a Masia-hoz, Denis is csak a B-ben húzott le egy évet, ami szinte nulla. Én mondjuk megpróbáltam volna Vidal-t betenni a szélre és Roberto-t berakni Gomes (vagy Rakéta) helyett.

Az igen, elég támadó kezdő. Csak ne zavarodjunk meg az elején.Messias2 írta:Atletico Madrid XI vs. Barcelona: Moya; Juanfran, Godin, Savic, Luis; Koke, Saul, Gaitan, Carrasco; Griezmann, Torres.
Simeonétől ez meglepően offenzív kezdő. Szerintem az elejét nagyon meg fogják húzni.
Figyelni kell, hogy az 1. félidőben ne kapjunk gólt.
A hivatalos kezdők után fel is ment az oddsunk 1,5-ről 1,7-re, ami a meccs megnyerését illeti.
Nagyon jól látod.És ez megy a többi Barca fórumon is.Ha valaki hibázik vagy van egy gyengébb meccse már le van húzva és rögtön jön,hogy nem Barca szint.El kell fogadni azoknak is aki a Pep éra óta szurkolók,hogy az egy egyedi és szinte megismételhetetlen szintű csapat volt.Ahhoz a játékhoz nehéz lenne újra olyan szintű játékosokat találni vagy kinevelni.Ráadásul sok csapat megtalálta az ellenszert az akkori játékunk ellen.Ezért kell értékelni.hogy Luchó ezzel a kerettel hoz egy sikeres szereplést,úgy hogy változtatni is tud a taktikán ha kell.Én mindig csapatként tekintek a Barcára.Ha valaki hibázik akkor majd kisegíti a csapat társa.Csak a Barca.Tromort77 írta:Nem akarok személyeskedni. De csak engem zavar, hogy egyesek úgy nyílvánulnak meg a csapat játékosairól mintha azok valami szerencsecsomagok lennének![]()
Értem én, hogy finoman szólva is Gomes például szerényebb képességű mint mondjuk Xavi volt. De ez a fikázó, alpári stílus ez egyre rosszabb. Mint a durcás kisgyerekek akik nem azt kapják karira amiért könyörögtek egész évben. Ez jó ideje már tendencia, ha nincs csilli villi tiki-taka meg 2-6 meg 5-0 akkor már rögtön a fél fórum - tisztelet a kivételeknek - átesik a ló túloldalára és mindenért fröcsög és picsog. Tényleg a szurkoló a leghálátlanabb faj a világon.
Ha ma Gomes-nek kell kezdenie mert a többiek még nem játékra készek attól még nem fog összedölni a világ. Megoldja szépen a feladatát és kész. Én is szeretnék látni még olyan dominanciát amire egykor képes volt a csapat, de ne az legyen az alapelvárás mert akkor bizony pofára fogtok esni.
Valószínűleg ma is megfogunk szenvedni. Inivel vagy nélküle, mert ez az Atma bizony egy piszok jó csapat. De túl kell élni a rohamokat és be kell jutni a döntőbe. Hajrá!
Ne is mondd... Gomes a kihagyhatatlan...visca el barca írta:Barca line-up vs Atletico: Cillessen, Roberto, Pique, Umtiti, Alba, Gomes, Rakitic, Denis, Messi, Suarez, Turan
de jó lesz nézni megint ezt a ratyi középpályát. 2 nulla meg egy, idén teljes homályban lévő játékos.