Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért árnyaltabbak a dolgok ezeknél, már ne hogy kihozzuk, hogy Cesc miatt nem nyertünk, mert tökön szúrom magam.pep71 írta:Tromort77 írta:Fabregas-ról volt egy cikk. Talán Palesz emlékszik. Összevolt szedve a fontos meccsein mutatott teljesítménye, mint pl a BL egyenes kiesési meccseken. 0 szerzett labda és 0 szerelési kísérletekkel volt tele. Nem véletlen, hogy vele a kezdőben alig nyert a csapat valamit. Egyetértek Bob-al. Fabregas is egy baromi nagy lufi Isco-val együtt.
Barcáról beszélgettünk. De kezdjük ott, hogy a válogatottban más poszton játszott. Támadásban nem ügyetlen, ezt szerintem mindenki tudja. Nem is ezt vitattuk. Volt, hogy itt is hamis 9est játszott és jól ment neki. De 4-3-3-ban ahol ilyen támadók vannak és voltak ott nem fér bele egy kp aki nem tud védekezni. Ide pedig alapból kp-nak jött.pep71 írta:
Vb döntő gólpassz, EB döntőn gólpassz kiváló játék mellett...ezek kis meccsek mondjuk, az igaz![]()
A barcában sosem kapta meg amúgy a kellő bizalmat, Xavi és Ini miatt, ahogy Thiago sem, de ez érthető is, hiszen Xavi és Ini akkor kirobbanthatatlanok voltak a csapatból(kezdőből), de, hogy most jobb lenne egy Fabregas a csapatba, mint D. Suarez, Andre Gomes az tuti
Vb döntő gólpassz, EB döntőn gólpassz kiváló játék mellett...ezek kis meccsek mondjuk, az igazTromort77 írta:Fabregas-ról volt egy cikk. Talán Palesz emlékszik. Összevolt szedve a fontos meccsein mutatott teljesítménye, mint pl a BL egyenes kiesési meccseken. 0 szerzett labda és 0 szerelési kísérletekkel volt tele. Nem véletlen, hogy vele a kezdőben alig nyert a csapat valamit. Egyetértek Bob-al. Fabregas is egy baromi nagy lufi Isco-val együtt.
Egy fél lábú, formán kívüli Rakitic is ezerszer többet teljesít védekezésben mint Fabregas a legjobb napjain. Én sem vagyok megelégedve Rakitic-al idén, de védekezésben még mindig oda tudja tenni magát.
Full ingyen bárki király ha jön.Feast4 írta:Most tegyük a szívünkre a kezünk.Ha megszereznénk ingyen és még a a Real orra alá ia borsot törnék egy próbát nem megérne?
És bírom Rafinhát, de akkor ezek szerint óriási kára van a csapatnak, hogy ő nem játszik? És a RM-nak is, hogy Isco nem játszik? Gyönyörűek ezek a számok, csak igen nálam többet ér ha valaki konstans hoz egy szintet és igen a mai fociban az nyer, aki kevesebbet hibázik. Isco egy technikás játékos, akinek vannak nagy labdái meg Fabregasnak is meg Moutinhonak csak úgy pár név, akik ülnek a padon aktuális csapataikban és egyébként a csapatuk meg elég sikeres nélkülük. Miért? Isco tízszer többet tud a labdával mint Casemiro, Fabregas is mint Matic. Ez a foci, és ennek én nagyon örülök, mert a munkában hiszek és a csapatban, nem egyénieskedésben.TripleH írta:Ez pedig hülyeség, egyedül Rafinha eredményesebb 1 v 1-ekben ebben a szezonban mint Isco, kulcs passzokban pedig egyedül adott annyit mint a 3 együtt.Bob_Marley írta:Első hsz-m egyike volt, hogy Gomes folyamat párharcokat veszített és gyenge, mert ez lenne a feladata. És senki nem adja el klasszisnak, de csapat szempontból sokkal fontosabbnak tartom az ilyen embereket, mert dolgoznak és a csapatért vannak. Isco annyi labdát veszít mint a felsorolt hármas együtt.
Egyből más a kontextus.recrea írta: Szerkesztettem, az "is" szó kimaradt belőle, lásd lejjebb
Szerkesztettem, az "is" szó kimaradt belőle, lásd lejjebbTripleH írta:Iscorol van szó, nem Fabregasról, és nem ferdítés hanem statisztika.recrea írta: Ez sztem hatalmas ferdítés voltDenis van, h folyamat elront 5 méteres passzokat, kettejük a másodvonalban nem játszott egyelőre annyi meccset, mint Fabregas a toppon.
Iscorol van szó, nem Fabregasról, és nem ferdítés hanem statisztika.recrea írta: Ez sztem hatalmas ferdítés voltDenis van, h folyamat elront 5 méteres passzokat, kettejük a másodvonalban nem játszott egyelőre annyi meccset, mint Fabregas a toppon.
Ez sztem is hatalmas ferdítés voltTripleH írta:Ez pedig hülyeség, egyedül Rafinha eredményesebb 1 v 1-ekben ebben a szezonban mint Isco, kulcs passzokban pedig egyedül adott annyit mint a 3 együtt.Bob_Marley írta:Első hsz-m egyike volt, hogy Gomes folyamat párharcokat veszített és gyenge, mert ez lenne a feladata. És senki nem adja el klasszisnak, de csapat szempontból sokkal fontosabbnak tartom az ilyen embereket, mert dolgoznak és a csapatért vannak. Isco annyi labdát veszít mint a felsorolt hármas együtt.
Hiába mondod neki, a szemlélete szerint ezek nem fontos dolgok a fociban.TripleH írta:Ez pedig hülyeség, egyedül Rafinha eredményesebb 1 v 1-ekben ebben a szezonban mint Isco, kulcs passzokban pedig egyedül adott annyit mint a 3 együtt.Bob_Marley írta:Első hsz-m egyike volt, hogy Gomes folyamat párharcokat veszített és gyenge, mert ez lenne a feladata. És senki nem adja el klasszisnak, de csapat szempontból sokkal fontosabbnak tartom az ilyen embereket, mert dolgoznak és a csapatért vannak. Isco annyi labdát veszít mint a felsorolt hármas együtt.
Ez pedig hülyeség, egyedül Rafinha eredményesebb 1 v 1-ekben ebben a szezonban mint Isco, kulcs passzokban pedig egyedül adott annyit mint a 3 együtt.Bob_Marley írta:Első hsz-m egyike volt, hogy Gomes folyamat párharcokat veszített és gyenge, mert ez lenne a feladata. És senki nem adja el klasszisnak, de csapat szempontból sokkal fontosabbnak tartom az ilyen embereket, mert dolgoznak és a csapatért vannak. Isco annyi labdát veszít mint a felsorolt hármas együtt.
Ez igaz, de nézd meg most Rakiticet. Nem sok a különbség a jelenlegi Rakitic, meg az általad vizionált Fabre között.Bob_Marley írta:Rakitic óriási fogás volt Fabregashoz képest. AZ ilyen emberektől vagyok ki a legjobban, csinál 2 jó dolgot és piedesztára van emelve, miközben elront húsz másikat. Isco dettó ugyanaz, Youtube-on jól mutat, de szeretnék egyszer már olyan videót is látni, amiben az van, hogy hogyan veszti el a labdákat. Picit hosszabb lenne a dolog.