Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez tragédia...Enrique21 írta:A kezdőcsapat:
Király Gábor - Fehér Csaba, Sebők Vilmos, Pető Zoltán, Lőw Zsolt - Tóth Balázs, Dárdai Pál, Molnár Balázs, Huszti Szabolcs - Szabics Imre, Gera Zoltán
hát biztos azért mert az az alak szóra sem érdemes, de te nagyon jól megfogalmaztad az én és szerintem sokan mások véleményét.lionelmessi19 írta:Megjegyzem, Torgelléről senki nem szólt, szerintem egy idegebeteg tehetségtelen állat.
Torghellelionelmessi19 írta:Hát asszem ebben a generációban Gera az egyetlen remény.
Talán majd később N. Krisztiánéknak sikerül legalább az eb-kre kijutni.
Egyenlőre szurkoljunk és kész.
Megjegyzem, Torgelléről senki nem szólt, szerintem egy idegebeteg tehetségtelen állat.
inkább 3-1Kenny írta:Én kinn leszek![]()
Nyerünk 4-0-ra és 4000-en lesznek
Hajrá Magyarok
szerintem dárdait és tóthot ne bántsd (sőt!), hajnal erősen felejtős, nem tudom milyen szervezést láttál tőle, a debreceniek nem a teljesítményük miatt maradtak ki, valami megegyezés vagy mifene van a háttérben supkával, ja és halmai már visszavonultlaci18 írta:Bozsik szűkített keret egyszerűen szörnyű.
Bárányos, Sebők, Polonkai, Dárdai, Tóth...egyszerűen mit keresnek ott.
És hol van Hajnal Tamás aki Gerával nagyon jól szervez.
És hol vannak a Debreceni Védők, Halmai és még sorolhatnám.
Ennek semmi értelme hogy újra a múlt hibáiba esünk vissza.
Siralomvölgy megint..Vito írta:a Lothar ellenes Détáriék egy elég nagyon jó keretek állítottak össze.
ha nem mondták volna anno, hogy a fő cél a 2012-es EB csapat összeállítása, akkor azt hinném, hogy a senior VB-re gyúrunk.
witz.
(és erre pazarlom a 2000. hszemet?!)