Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Hatalmas fazon vagyNyiri81 írta:A barátnőm a hangulatot akarta felvenni és pont a gólt kapta el
Picit elragadtattam magam ahogy az hallatszik isEgyébként nem szoktam káromkodni
https://www.instagram.com/p/BQGkkmaDlBr/" target="_blank

Remélem június 3-án is "eltiltott" leszek a TV-tőlS.Agüero írta:Remélem, mostantól minden "rossz" kezdő után felvételről nézed, mert mindet simán nyerjük.![]()
Nem is nyertek.Bob_Marley írta:Bayern ha jól látom öt helyen cserélt, mi hat helyen. Pedig nekik nem volt kupa hét közben. És a hatodik nálunk a kapus.
Szerintem egyértelműen tudatos. Ter Stegen csomószor is azért vár, hogy feljebb csalogassa a Bilbao-t. Pedig ugyan úgy meglennének az opciók kicsiben. Illetve Paco is mindig ugrásra készen indul. Nekem az egész mozgásból ez jön le.Messias2 írta: Szerintem meg inkább Stegen és a Bilbao támadói mentik eddig Lucho seggét.
Egyáltalán nem érzem azt, hogy tudatosan ívelgetnénk a labdát, ez sokkal inkább a kp ötlettelenségének "köszönhető".
Szerintem meg inkább Stegen és a Bilbao támadói mentik eddig Lucho seggét.Tromort77 írta:
Védelmünk nulla, kp-nk majdnem, Ney aki valamit akar meg Paco. Azért megyünk 2:0-ra.Petr írta:A felidok vegen valaki irjon valamifele osszefoglalot.

Ha mondasz egy olyan meccset az idei szezonból, ahol a középpályán Arda hátra is jó volt, és labdakihozatalokban is sokat segített, úgy helyezkedett ahogy kell, nem "csak" a másik térfélen remekelt, akkor megemelem kalapom..Bob_Marley írta:Igen így nem működik ma.![]()
Sima liba. Igazából MAtS a legjobbunk szerintem, volt már 2 nagyon fontos védése, egyik még 0-0-nál. A többiek közül én senkit nem tudnék kiemelni, verhető lenne ez a csapat ma, de mégis 2-0.Petr írta:A felidok vegen valaki irjon valamifele osszefoglalot.