Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hihetetlen hogy mindig van valami megmozdulasa.csababarca írta:Mascherano tipszmikszelt?
Hát kb nekem is pont ilyen fejem voltpalesz77 írta:Messi feje..Hasonloan reagalt szerintem mindenki.
Nem erről van szó. Csak felháborító, hogy azt az edzőt akivel tripláztunk aztán dupláztunk sokan hozzá nem értő embernek nevezik, és elzavarnák. Valamit csak érthet hozzá, ha már ennyi trófeát bezsebeltünk.. Aki nem látja hogy nem kevés újat adott a csapatnak, az valószínű nem akarja látni a dolgokat. És ezek után leírni róla, hogy szakmailag nulla..Stalkyard írta:Most komolyan egy jó félidő alapján osztod ki azokat, akik kritizálják az eddigi szezont? Ez már kicsit vicces, hogy a LE imádók ( ha már mi vagyunk a haterek, én is hasonló gyűjtőnevet használok) mennyire semmi nulla érvekkel jönnek és keltik a hangulatot, nem mellesleg elég gyomorforgatóan provokatív stílusban.ab1daL írta:A Luis Enrique hatereknek gondolom most sem tetszik a mester elképzelése, és a pályára küldött kezdője. Még az eredmény is bizonyítja, hogy ismét rossz döntéseket hozott, és taktikailag, szakmailag nulla.
Mellesleg pont egy olyan félidő után, ahol két klasszis villanásból vezetünk.