Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Meg se kellnyitni, ugy is emlekszem ra. Hogy orultem annak a golnak jesszusom, emlekeim szerint 2 golos hatranybol jottunk vissza, Xavi ees Eto'o voltak talan meg a golszerzok.MessiNeymarSuarez írta:https://www.facebook.com/fcbcentral/vid ... 719276119/
Messi a mai góllal lemásolta a 2009-es Osasuna elleni gólját![]()
![]()
LOL Mascherano fél pályán át viszi majd kapurarúgás

"Hozzátok ki legalább egy döntetlenre, különben a nőiteknek megmutatom az örömlányaitokról a bizonyítékokat"Vakmacska írta:Úgy néz ki, h Simeone jól nyúlt bele a meccsbe.
Vagy csak mi maradtunk bent az öltözőben?
Most komolyan egy jó félidő alapján osztod ki azokat, akik kritizálják az eddigi szezont? Ez már kicsit vicces, hogy a LE imádók ( ha már mi vagyunk a haterek, én is hasonló gyűjtőnevet használok) mennyire semmi nulla érvekkel jönnek és keltik a hangulatot, nem mellesleg elég gyomorforgatóan provokatív stílusban.ab1daL írta:A Luis Enrique hatereknek gondolom most sem tetszik a mester elképzelése, és a pályára küldött kezdője. Még az eredmény is bizonyítja, hogy ismét rossz döntéseket hozott, és taktikailag, szakmailag nulla.
Ezzel épp csak két baj van. Az ára, és amennyit játszik, ezzel eléve mondjuk a lehetőséget egy Rafinha elől, aki amúgy elég jól védekezett idén, emellett támadásban mérföldekkel többet ad. És akkor SR-t és a jobbhátvéd kérdést nem is mondom. Az árából szerintem telt volna egy használható jobbhétvédre.Tromort77 írta:
Többet is emlegetitek Gomes-t, volt buta hibája, de egyébként jól passzolgat fel az MSN-re. Ebben a srácban jelenleg ennyi van, de azt jól és stabilan hozza.