Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
én ezért írtam múltkor is, meg ősszel is,hogy kb ezen fog múlni a bl is...aztán lehurrogtak, hogy nem így van.Nero. írta:Ezert ne josolgassunk meg hogy mi lesz a szezon vege. 2 klasszisunk megvillan es egy felido alatt kinyirjuk a BL dontost idegenbe.
Hát igen, egy biztos: Ha hasonló marad az eredmény, akkor bizony elég jó lehet önbizalombombánakNero. írta:Ezert ne josolgassunk meg hogy mi lesz a szezon vege. 2 klasszisunk megvillan es egy felido alatt kinyirjuk a BL dontost idegenbe.
Mondjuk ez a kp öli meg őket és tudunk remek ellentámadásokat végig vinni. Nekem nagyon tetszik ez így.palesz77 írta:Ez utan a meccs utan ugye nem megint birozassal fog eltelni a kovetkezo 3 nap ugye..?![]()
Eddig stabilan hozzuk amit kell, de ez a kozeppalya konnyeket csal a szemembe. Csak ezek nem oromkonnyek sajna..De legalabb hatrafele stabilak vagyunk, ma ez kell csak toluk ugyis.

Csak azt akarta, hogy mindenképp hálót érjen.MessiNeymarSuarez írta:https://www.facebook.com/fcbcentral/pos ... 5932610331
Erő se volt benne, és még helyezve se volt...

Messi biztosra ment, nameg Lajos ishdavid írta:Nyugi mi lövéseinket fél méterrel beljebb nézik csak gólnak.Tobias88 írta:Beszarok, 5 méterre kiméri a sorfalat és mehet? Nem tetszik a bírónak hogy vezetünk kettővel és egyiket se tudta érvényteleníteni?
Nyugi mi lövéseinket fél méterrel beljebb nézik csak gólnak.Tobias88 írta:Beszarok, 5 méterre kiméri a sorfalat és mehet? Nem tetszik a bírónak hogy vezetünk kettővel és egyiket se tudta érvényteleníteni?
Hát, azért ez elég erős.. A tavalyi BL párharcban a kiállításig lefociztak minket konkrétan. A visszavágót nem láttam, de jobb is.csababarca írta:
Sose volt közük, egy ellenünk lévő meccaen se, csak kihagytunk mindig mindent...lasd tavalyi bl parharc is.
Malaga ellen már megtetteTobias88 írta:Beszarok, 5 méterre kiméri a sorfalat és mehet? Nem tetszik a bírónak hogy vezetünk kettővel és egyiket se tudta érvényteleníteni?
Igy mar mindjart mas, sokat dob ez a mai teljesitmenyen..Bob_Marley írta:Rakitic gólpassz egyébként.
Sose volt közük, egy ellenünk lévő meccaen se, csak kihagytunk mindig mindent...lasd tavalyi bl parharc is.hdavid írta:Atmanak közé nincs meccshez