Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Amikor adta a Pool meccsét a TV akkor mindig néztem és Matip-ban szvsz mindig benne vannak/voltak ezek a hibák. Egyszerűen olyan lezserül passzolgat hátul, hogy rossz nézni. Fejelni, szerelni viszont nagyon jól tud.Tromort77 írta:Matip-nak nem tett jót a kihagyás. Szezon elején egyik legstabilabb ember volt.
Coutinho még szerintem nem bír végig egy meccset, azért őt hozta le.
Kár ezért a meccsért. Verhető lett volna ez a Chelsea.
Azért az komoly, hogy a Burnley-nek 24 kapuralövése volt a Leicester ellen. Oké, csak háromszor találták el a kaput, de akkor is.
Leicester have taken just 21 points from 23 games this season; the worst ever total by a reigning top-flight champion.LG írta:
Tényleg, olyan volt már, hogy a címvédő kiesett?
Igazából egy Willian - Pedro / Matic - Cesc csere nagyon érik.Nero. írta:Ha behozza Pedrot o majd eldonti.
Azért ehhez is komoly felkészülés kell, hogy ilyen szinten semlegesítsenek szinte minden csapatot, lehet most nem hajtják túl magukat, de keret alapján a Chelsea se sokkal erősebb mint a Pool, de olyan csapat védekezésük van, hogy ezt brutálisan ellensúlyozzák.palesz77 írta: Egyetértek, nem ezen a meccsen jön ki a Chelsea zsenialitása azért. Olyan mint az őszi meccs, a Pool támadgat, a Chelsea ezt elég könnyen levédekezi, és ennyi a meccs, várják a hibákat. Csak abból egyelőre a Pool szolgáltat többet. Megint kell majd egy nagy bomba valakitől asszem, hogy felpörögjenek a dolgok..
Egyetértek, nem ezen a meccsen jön ki a Chelsea zsenialitása azért. Olyan mint az őszi meccs, a Pool támadgat, a Chelsea ezt elég könnyen levédekezi, és ennyi a meccs, várják a hibákat. Csak abból egyelőre a Pool szolgáltat többet. Megint kell majd egy nagy bomba valakitől asszem, hogy felpörögjenek a dolgok..Petr írta:Ez kétségtelen, bár én ma nem érzem őket átütőnek. A Pool kapitális hibáiból táplálkoznak és szerencséjükre abból van elégTripleH írta:Kicsit tekintsünk el a Pool bénázásától és említsük meg, hogy mi munkát tett ilyen rövid idő alatt Conte a csapatba... Végül is ez is egy stratégia.
A területeket jól zárják le, de addig, amíg Mané nem jön fel, nehéz megmondani, hogy mennyire effektívek hátul. Annyira nincs mozgás elől hazai oldalon, hogy nincsenek leküzdhetetlen akadály elé állítva.