Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szia!falpar írta:En szivesen tennek fel kepet a forumba, de mivel nincs a neten kep rola, es a sajat geprol nem tehetem fel a forumba inkabb emailben kuldok kepet. Ha van valakinek valami nyertes otlete, hogy a forumba is tudjak feltolteni kepet kerem segitsen. Koszi
Engem is érdekelne.Figinho írta:Engem érdekelne a dolog!De inkább a fórumba rakj képeket!falpar írta:Sziasztok!!!
Van egy csomo FC BARCELONA-s karkotom, granatkek-piros szinben, sarga irassal. Ha erdekel irj emailt es kuldok digitalis kepet rola, meglatod nagyon klasszul nez ki.
Ne felj, megegyezunk.
curatorr@gmail.com
UI: Akar meretre is!!!
Engem érdekelne a dolog!De inkább a fórumba rakj képeket!falpar írta:Sziasztok!!!
Van egy csomo FC BARCELONA-s karkotom, granatkek-piros szinben, sarga irassal. Ha erdekel irj emailt es kuldok digitalis kepet rola, meglatod nagyon klasszul nez ki.
Ne felj, megegyezunk.
curatorr@gmail.com
UI: Akar meretre is!!!
Mezeket milyen áron?Enrique írta:Én nem árulok semmit, csak mivel voltam BCN-ban, vettem egy 06-07 hazait, és egy 1999-es centenáriumi hazai mezt is.
+++ Meg egy neszesszert is...![]()
//www.kepfeltoltes.hu/view/060827/DSC0203 ... es.hu_.jpg]
http://www.kepfeltoltes.hu/view/060827/ ... es.hu_.jpg]
Nem tudom ki mit csinált, de éppen ma néztem az fcbarcelona.com honlapot, és Magyarország is fent volt már a listán, tehát elvileg lehet minden csecse-becsét rendelni hazai címre is! Mindenkinek HAJRÁjelwaz írta:Én is erre gondoltam először, csak szerintem az olyan peticíóként hatna, ami meg elég ellenséges, pedig azért az érzés más! DE CSINÁLJUNK MÁR VALAMIT...gcsabi írta:A kapcsolatfelvétel igazából millió emillel nem működik szerintem. Ami menne az az, hogy az Eurobarca stábja venné fel a kapcsolatot hivatalosan ez ügyben katalán barátainkkal, mint magyarországi fan-site jóval nagyobb a lobbyerejük. Nem tudom a stáb tartja-e velük a kapcsolatot. Más ötlet?
Én is erre gondoltam először, csak szerintem az olyan peticíóként hatna, ami meg elég ellenséges, pedig azért az érzés más! DE CSINÁLJUNK MÁR VALAMIT...gcsabi írta:A kapcsolatfelvétel igazából millió emillel nem működik szerintem. Ami menne az az, hogy az Eurobarca stábja venné fel a kapcsolatot hivatalosan ez ügyben katalán barátainkkal, mint magyarországi fan-site jóval nagyobb a lobbyerejük. Nem tudom a stáb tartja-e velük a kapcsolatot. Más ötlet?
Igazából nem értem a dolgot, mi az, hogy baj volt a szállítással? Még akkor regisztráltam az fcbarcelona.com oldalon a vásárlóknál, mikor még Magyarországot is be lehetett jelölni ( persze később kivették ). Cím stb kötelező kitöltéssel! Bármit rendelsz fizetés kártyával, összeg levon, vagy számláról blokkoltatják a bankon keresztül, és küldik a cuccot. Részükről ki a túrót érdekel, hogy hova megy a szállítmány, hiszen a pénzt levonták. Egy esetet tudok elképzelni, ha csak blokkolják a pénzt a számládon ( úgymond félreteszik ), de akkor is legrosszabb esetben visszaszállítják a feladónak, és levonják a szállítási költséget. Okosabbat nem tudok.dóróó13 írta:én is írtam nekik és vissza is írtak 24 órán belül
aztt írták h régebben hoztak csomagot mo-ra is, de mindig baj volt a szállítással és mostmár nem hozhatnak ide