Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Samper írta:További újoncai is vannak a B csapatnak különféle időtartamra - egy részük csak kölcsön. Viszont Marlon opciójának lehívására a hírek ellenére nem került sor. Nem lenne gond a túl nagy keret, ha biztosra vehetnénk, hogy komoly tesztelés folyik az A részére és az arra érdemesek előtt valóban nyitva a kapu.
Szerintem, ha csak a fele igaz már az is nevetséges. Ki nem állhatom a magyar focit. De elsősorban nem a gyatra "játék" miatt, hanem az egész közeg, a sok megmondó ember és a belterjes edzők miatt. Egyedül válogatott meccseket nézek, ezt olvasva pedig nem most fog ez a szokásom megváltozni.Tromort77 írta:http://reset.hu/2017/01/25/ujabb-szeren ... lepett-le/
Nem tudom mennyire hiteles ez az oldal, nekem is csak úgy linkelték. De ha igaz akkor pedig minden benne van, hogy miért tart ott a magyar foci ahol.
Ki a tököm az a Barca, hogy lekorlátozzák egy ekkora ígéret játékát.![]()
Úgy tűnik a vezetőség is, mint kiderült, a Haliovicra szóló opciós jogunkat a kölcsön alatt nem érvényesíthetjük, a Las Palmas meg bármikor, szóval ha jól játszik megveszik ők, ha gyenge lesz, akkor meg mi se fogjuk..Samper írta:Én már leírtam Halilovicot. A kinnlevőségeink közül egyedül Samper visszaútját tudom elképzelni.
Úgy tudom, hogy 23 (21?) év alatti játékost nem lehet így elhappolni az adott klub beleegyezése nélkül, aztán valaki cáfoljon rám.Samper írta:Folynak már vele a tárgyalások? Utolsó féléve következik, amikor bárkinek joga van megkörnyékezni.
Folynak már vele a tárgyalások? Utolsó féléve következik, amikor bárkinek joga van megkörnyékezni.palesz77 írta:Alena újabb gólt a 16-oson kívülről, most a spanyolok u19-es meccsén. Mboula adta a gólpasszt, ő szintén La Masia növendék.
Ti tudjátok. Bevallom, nekem már nagyon hiányzik egy fiatal, saját nevelésű extraklasszis. Nem tudom, hogy Alena ilyen lenne-e, de mindenkit, akiben van ilyen esély, sokkal jobban menedzselnék - akár a pár évvel idősebb rutinosabbak igazolásának rovására is.palesz77 írta:Novemberben már szó volt róla, hogy megkezdődtek a tárgyalások, de sok dolgot kell megbeszélni, mi legyen vele, hol játsszon jövőre, milyen opcióval kerüljön fel a nagyokhoz, stbstb. Közben vannak más ügyek is, idő mint a tenger, ő maradni akar, a klub akarja, lehetőséget is kap Luchotól.. Felesleges ezen aggódni szerintem, nem megy ő sehova.
palesz77 írta:Due to lack of game time and unsettlement, Hamburg midfielder Alen Halilovic (20) called Robert Fernandez asking for help. Halilovic has admitted his mistake of not taking the advice of Barca's technicians of playing in LaLiga & now wants to return to Spain. Barcelona sold Halilovic (20) to Hamburg for €5M, and in case the club wants to repurchase the midfielder, Barca will have to pay €10M. [MD]
Na, vajon az utolsó előtti pillanatban leesett neki, hogy így nem mehet tovább?Nem lenne rossz, mert akkor még lehet belőle valaki, tehetség az adott..