Veidt_madridista írta:Ez az első számú katalán szennylap újabb agyatlan propagandája, semmi más. Az ügyészség semmilyen büntetést nem kért Messire és apjára. A katalán feljebbviteli bíróság tette ezt meg, mindkettőjüknek 22 hónap körüli letöltendőt kértek. Az ügyészség később ezt nem vétózta meg, ennyi történt. Ugyanez a minősíthetetlen trágyakupac terjesztette el azt is 1 hónappal ezelőtt, hogy a nőt (Marta Silva) kirúgták korrupció miatt. Természetesen ebből sem volt igaz az égvilágon semmi. Ugyanígy nem volt igaz az sem, hogy a Neymar ügyének újranyitását kérő ügyész korábban a madridi vezetőség tagja lett volna, mert valójában egy 12 főből álló bizottság rendelte ezt el. Egyébként Neymar maga mondta el egy interjúban, hogy ebből a rengeteg Madrid-ellenes propagandából semmi sem igaz. Mondjuk már az is sokatmondó, hogy azt írják a cikkben, hogy Ronaldo bezzeg nagyobb összegek elcsalásáért semmit sem kapott, mikor a spanyol kincstári hivatal közleményben jelentette ki hogy ő minden bevételét lekönyvelte. Temérdek hazugság. De a legszomorúbb, hogy erre igény is van.
szerk: itt is van az interjú
http://en.as.com/en/2016/12/08/football ... 82004.html" target="_blank
Szennylap van mind a két oldalon, nem feltétlenül minősítenék helyedbe.

Nyilván Ney nem zárja be maga előtt a kaput, mert azért bármennyire is szeretem, nem vagyok biztos abban, hogy nem fog játszani madridban.
Én azt olvastam korábba, hogy Messi ellen a katalán ügyész megszüntette volna az eljárást, de .....Marta Silva de Lapuerta főügyész volt az a személy, aki nem hagyta, hogy lezárják Messi ügyét, és aki 2000 és 2006 között a Real vezetőségének tagja volt Pérez első elnöksége alatt, valamint 2003 és 2009 között a Real elnökének támogatásával és segítségével lett a Sacyr Vallehermoso nevű madridi építőipari cég általános titkára...
Tehát azért valami nem kerek.
Nem azzal van bajom, hogy az adócsalást elítélik tegyék, azzal viszont már annál több, hogy ezt nem egyenlő mércével teszik. Lásd a spanyol infásnő esete, akit ugyan azzal a váddal illettek, mint Leot, szintén azt vallotta, hogy nem tudott ezekről az esetekről és láss csodát fel is mentették.

Úgy hogy lehet itt mosdatni Perezt, de nem sok értelme.

Szerk: A főügyész biográfiája a wiki szerint. Tudom, katalánok szerkeztik.
https://es.m.wikipedia.org/wiki/Marta_Silva_de_Lapuerta" target="_blank