A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Most, h írod, lehet h igazad van, mintha tényleg lett volna erről pár éve módosítás.Bob_Marley írta:Én úgy tudom ez a szabály már nem él, hogy kapus támadás. Mármint nyilván ha szabálytalan vagy akkor szabálytalan vagy, de kiemelten már nincs védve a kapus. Lehet nem jól rémlik, de nekem ez így van meg.recrea írta:Ismerek helyeket, ahol ezt lefújják kapustámadásnak.
Többször visszanézve, sokkal határozottabbnak kellett volna lennie, ő ütötte rá az ellenfélre.
Én úgy tudom ez a szabály már nem él, hogy kapus támadás. Mármint nyilván ha szabálytalan vagy akkor szabálytalan vagy, de kiemelten már nincs védve a kapus. Lehet nem jól rémlik, de nekem ez így van meg.recrea írta:Ismerek helyeket, ahol ezt lefújják kapustámadásnak.

Az volt egyedül igazán nagy, a többi azért fogható volt. Nekem az tetszett tegnap, hogy nyugalmat és magabiztosságot sugárzott végig. Az elején nagyon jött az Eibar, egymás után kapta a lövéseket, de a szeme se rebbent, nem jöttek ki róla a labdák, nem volt bizonytalan. Nagyon megnyugtató volt a jelenléte.visca el barca írta:én sajnos csak félszemmel nézem a meccset (közben nfl, meg márszej), hány olyan hű de nagy védése volt amiről írtok? én sajna csak egyet láttam, mikor 0-0-nál egy kézzel kitolta a jobb alsóból
Szerintem a legnagyobb védése a meccsen a második félidőben volt, mikor Pedro Leon bombáját hárította, az nagyon látványos volt.visca el barca írta:én sajnos csak félszemmel nézem a meccset (közben nfl, meg márszej), hány olyan hű de nagy védése volt amiről írtok? én sajna csak egyet láttam, mikor 0-0-nál egy kézzel kitolta a jobb alsóból

na erre gondoltam amikor azt írtam h egy barca szintű kapusnak úgy kell játszani h néhányszor azt lehessen mondani h ő nyerte meg nekünk a meccset. Most ezt túlzás lenne kijelenteni, de ha 0-0-nál nincs aza a bravúr.....ki tudja.... Amit ma nyújtott azt várom egy barca szintű kapustóletooka9 írta:Akik hiányolták tőle a bravúrokat, úgy gondolom ma elégedettek lehetnek.

Ne bosszankodj, csak ezért regizett be, mondjuk tök feleslegesen.S.Agüero írta:Ezek szerint Te meg a Bayern, vagy a City elleni meccset nem láttad, hogy hozzak pár ellenpéldát.![]()
De ezek szerint nem ugyanazokat a meccseket láttuk, úgyhogy megyek is inkább Felcsútra.
Úgy mondjátok ezt a "senki kapus"-t, mintha minden második meccsen potyázna. De nekem ebben a szezonban egyedül a Celta gólja jut eszembe, ami potya volt.