Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

teljesen lényegtelen.geridoss írta:
Attól, hogy nem kapunk ki.
Attól, hogy nem kapunk ki.jangamen írta:öööö, mitől is olyan fontos gól ez?Bob_Marley írta:Nagyon fontos gól volt, szép volt.![]()
hogy csak 2 pontot bukunk? Remek.
Nekik meg nagyon későn van, ami neked nem korán.ZBarca írta:Ja, akkor valamilyen szinten megértem, mivel azért Ázsiában is sokan kíváncsiak a Barca-Real duóra, de akkor is tartom, hogy kezdődhetnének kicsit később is a meccsek, mert ez így nagyon korán van - legalábbis szerintem.

öööö, mitől is olyan fontos gól ez?Bob_Marley írta:Nagyon fontos gól volt, szép volt.

Ugyanezt gondolom.Oké rendben elvettek egy gólt, de nehogymár ezen múljon egy Betis elleni meccs.Nem vagyunk képesek egy komplett győzelmi sorozatot produkálni egész szezonban.palesz77 írta:Engem az erdekelne meg azon kivul, hogy golvonal technologia miert nincs, hogy miert kellett egy Betis gol ahhoz, hogy nagyobb langra kapcsoljunk?

Szokásos lagymatag semmi volt egész meccsen részünkről, a Betis ha itt nyer, megérdemli. Bár egy X igazságosabb lenne..palesz77 írta:Engem az erdekelne meg azon kivul, hogy golvonal technologia miert nincs, hogy miert kellett egy Betis gol ahhoz, hogy nagyobb langra kapcsoljunk?