2017.01.23. 12:57:12
Csatát nyertünk, ez mindig jó érzés, de háborút ezzel a játékkal biztosan nem fogunk - ez már kevésbé. Nem ismétlem az előttem szólókat, mindössze azt a véleményt erősíteném meg, hogy ilyen bizonytalan hátsó passzolgatásokkal, ennyi helyzet elszórakozásával jelentősebb címek elnyerése több, mint kétséges. Mert a komolyabb csapatok, riválisok, mint például a Real, a Sevilla, az Atletico, külhonban a Bayern, a Juve, de még egy erősen éledező PSG sem fogja tolerálni a hibáinkat. Magam részéről elsősorban a koncentráció hiányában, illetve az indokolatlanul túlzott lazaságban látom a fő problémát, ezen viszont talán könnyebben lehet javítani, mint mondjuk a technikai képzettségen vagy az erőnléten. Amire viszont büszke vagyok - lehet, hogy nem egyedül - az nem más, mint hogy évekkel ezelőtt kijelentettem, hogy napjainkban a világ leggólerősebb irányítóját és a legjobban irányító góllövőjét - egy személyben - Lionel Messinek hívják majd. Nincs olyan focihoz valamelyest is konyító ember, aki kételkedne ennek igazában.