Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Big joke lenne ha tényleg elmeszelnék...BarcafanTomee írta:A Marca azt írja, hogy akár 2-3 meccses eltiltást is kaphat a nyilatkozata miatt. Azt mondta a meccs után, hogy csak nevetni tud a bírón meg, hogy hozzá vannak már szokva a rossz ítéletekhez.
Igaza van. Koke eljátszotta a nagy halált, a bíró meg bevette.BarcafanTomee írta:A Marca azt írja, hogy akár 2-3 meccses eltiltást is kaphat a nyilatkozata miatt. Azt mondta a meccs után, hogy csak nevetni tud a bírón meg, hogy hozzá vannak már szokva a rossz ítéletekhez.
Részben szerintem ez annak is betudható, hogy jelenleg nincs olyan játékosunk amelyik úgy igazán jól be tudná adni egy kiszemelt embernek a labdát. Elég megnézni, hogy sokszor Neymar végzi el, míg pl odaát Kroosnak majdnem minden rögzített szituációs labdája emberhez megy.Tromort77 írta:
Amúgy nézve ezt a videót, komolyan nem értem, hogy nem tudunk szögletből gólokat szerezni. Hihetetlen fizikai adottságai vannak és baromi rutinosan tud előnyt szerezni a fejpárbajoknál, hiába nem annyira magas. (Poolban is csak úgy dobálta a védőket, 3 esetből 2szer lefújták, de a harmadiknál jó eséllyel tisztán fejelhetett.) Hátul is rengetegszer ő fejeli ki a szögleteket. Nem értem ez a kapu előtt miért nem menne. Főleg, hogy van a csapatban pár ember aki tud jól beadni.
Pláne, hogy jönnek a fontosabb meccsek, döntő lehet egy-egy jól begyakorolt variáció. Lucho első szezonjában sokkal jobban ki volt ez aknázva. Akkor sem volt sok gól rögzített szituból de az a pár nagyon fontos pontokat hozott. Remélem ezen dolgozni fognak ismét a nagy rangadók előtt.
Real ellen ő fejelt gólt egy ilyen rögzített után, azelőtt meg Piqué szögletből asszem.Tromort77 írta:Amúgy nézve ezt a videót, komolyan nem értem, hogy nem tudunk szögletből gólokat szerezni. Hihetetlen fizikai adottságai vannak és baromi rutinosan tud előnyt szerezni a fejpárbajoknál, hiába nem annyira magas. (Poolban is csak úgy dobálta a védőket, 3 esetből 2szer lefújták, de a harmadiknál jó eséllyel tisztán fejelhetett.) Hátul is rengetegszer ő fejeli ki a szögleteket. Nem értem ez a kapu előtt miért nem menne. Főleg, hogy van a csapatban pár ember aki tud jól beadni.
Pláne, hogy jönnek a fontosabb meccsek, döntő lehet egy-egy jól begyakorolt variáció. Lucho első szezonjában sokkal jobban ki volt ez aknázva. Akkor sem volt sok gól rögzített szituból de az a pár nagyon fontos pontokat hozott. Remélem ezen dolgozni fognak ismét a nagy rangadók előtt.
Mondjuk én rá sem úgy emlékszem,hogy jól cselező volt..inkább a kezdősebessége volt brutális, tolt egyet a labdán, és 5 méteren 2t vert még a gyorsnak számító védőkre is.Nero. írta:
Nalam Eto'o>Suarez persze elismerem hogy az idő sok mindent megszépít, ráadásul a bolond csoki hatalmas kedvencem volt és amúgy is jobban szeretem az ügyesebb, jól cselező csatárokat Samu pedig kifejezetten az volt.
Amúgy nézve ezt a videót, komolyan nem értem, hogy nem tudunk szögletből gólokat szerezni. Hihetetlen fizikai adottságai vannak és baromi rutinosan tud előnyt szerezni a fejpárbajoknál, hiába nem annyira magas. (Poolban is csak úgy dobálta a védőket, 3 esetből 2szer lefújták, de a harmadiknál jó eséllyel tisztán fejelhetett.) Hátul is rengetegszer ő fejeli ki a szögleteket. Nem értem ez a kapu előtt miért nem menne. Főleg, hogy van a csapatban pár ember aki tud jól beadni.
Tegyük hozza hogy a bajnoki cím akkor mar megvolt. Karma vissza adta neki a Levante utáni cabronozást, Forlán két mesterhármassal elvette előle az aranycipőt.MQuCsabi írta:Akkor még a szabadokat is Etooval lovettek... persze, hogy nem jott ossze neki a cim.
Még mindig rémálmaim vannak arról az időszakról amikor gólkirályt akartak belőle csinálni és egyszerűen mindent kihagyott heteken át.csababarca írta:mondjuk Eto'o is hajlamos volt ezekre, helyzetkihasználás nála is meredek volt.
Eto'o-ban az volt a jó, hogy olyan szinten érezte a játékot Dinhoval, mint mondjuk most az MSN, egyszerűen szinte mindig úgy helyezkedett, hogy a brazil a lehető legjobb tudja őt megjátszani és kapura is nagyon jó volt, meg ő se az a típus volt, akit minden huzat felborított.LG írta: Nálam Etooval nagyjából egál, a kameruni gyengébb statokat hozott, de csapatszinten is kevesebbet lőttünk, nem is voltunk annyival a mezőny fölött, mint most, és annak a csapatnak legalább olyan fontos tagja volt, mint most Suarez, és ő is rendre betalált a fontos meccseken. Villa és Henry már túl voltak a fénykorukon, mikor érkeztek, ráadásul Messi akkori szerepköre, meg hogy a szélen kellett többnyire játszaniuk korlátozta azért őket.
Annó a Pool-ban is ilyen stílusban focizott? Igaz nem láttam sok angol meccsét, de amibe belekukkantottam, abban kegyetlen nagy cseleket tolt és inkább a trükközés dominált, mint a cp.