Nekem is talán valamivel közelebb áll Eto'o a szívemhez, de ahogy Nero is írta, a nosztalgiafaktor is benne van jó eséllyel. Én szeretem a villámléptű 9-eseket, neki meg még a mozgását is jó volt nézni, mint egy gazella olyan volt. Nem volt ő se hibátlan, bőven nem, sokszor inkább erővel mint ésszel próbálta megoldani a helyzeteket pl, de rengeteg szép emlékkel gazdagított az évek alatt. Áldom az eget, hogy 08/09-ben küzdeni akart a helyéért, és meggyőzte Pep-et, hogy maradhasson még 1 szezont, nélküle nem lett volna triplázás..
Cselezni meg szerintem se cselezett olyan hű de különlegesen, viszont ha helyzetbe kellett hozni magát, akkor ültek a megmozdulásai. Ilyen szinten egyetértek Neroval, bár ez Suáreznek is összejön sokszor. A Valencia elleni gólját sose fogom elfelejteni szerintem, kihagyott előtte azt se tudom mennyit, épphogy visszatért, erre
lőtt 1 ilyen gólt rögtön kezdésnek.. De gondolok még az
ilyen,
ilyen,
ilyen és
ilyen megmozdulásaira például. Nem feltétlen kellett neki helyzet a gólhoz, megcsinálta ő magának ha kellett. De mondom, ez Suárezre is igaz, ez nagyjából egál nálam, de kicsit talán Eto'o felé billen a mérleg.
Lajosnak az ereje viszont nagyobb szerintem, bár nagyobb színész is, szóval sokszor ez nem derül ki.. De amikor néha harcol, akkor aztán megállíthatatlan. Na meg a passzjátéka az, ami a góllövés mellett a többiek fölé emeli. Abban szerintem Ibra mellett a legjobb, sok irányító nem tud olyan labdákat adni, mint a mi Lajosunk sokszor.. Kettejüket kéne egybegyúrni, akkor megkapnánk a tökéletes csatárt.
Plusz ha már ez a topic:
Adott egy aláírt mezt Mujicának edzés után a napokban. Kedves gesztus volt tőle, biztos jólesett neki.

Reméljük sokat tanul tőle a kisgyerek edzéseken, keresve se találhatna jobb mentort szerintem..