Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Csak a második félidőtől nézem, de mintha eléggé lazára vennénk. Nem vagyunk ott rendesen ezen a meccsen. Soci azért a tűz közelben tartotta magát a góljaival.
Érdekes, hogy mindig Neymart meri csak lecserélni. Aztán meg itt van Arda aki mindig gólokkal igazolja, hogy érdemes becserélni. Valahogy mindig jó helyen van.
Nagyot hibázott Gomes a gólnál, de úgy érzem ha Cillessen nem torpan meg akkor simán felszedi a labdát. Ha meg nem is éri el, nagyobb az esélye a védésre.
Cillessen ügyesebb lábbal mint Gomes...35millió...meg ha aranylabdát nyer X millióó:D attól nem félek...
nem hiszem el, h a Barca utánpótlásban nincs nála ügyesebb...
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw