csababarca írta:Jó végülis az is egy megoldás,hogy hagyják, és majd rájön hogyan kéne belőnie ezeket.
Ez olyan magyaros megoldás is lenne.
Tavaly is rengeteget kihagyott,mindig is jellemezte ez, hogy gyengén fejezi be.
Fejben dől el,ezt adom egyébként, de tenni is lehet érte, hogy jobban menjen.
Ennyi erővel a szabadrúgáson mit gyakorolsz? Odarúgod,vagy nem, ennyi a lényege annak is.
Mindegy, szerintem lehet gyakorolni ezt is, vagy csak foglalkozni vele valamilyen szinten, lehet az a szint felőlem pszichológiai is, de meccsek mennek el rajta egyébként.
Real ellen is kilőtte a stadionból 1-0nál, de tavasszal is vezettünk, és kihagyott egy nagyot, abból jött a kontra és gól...Szóval nem gondolom,hogy erre legyinteni kellene, és várni a csodát,hogy egyszer értelmes befejezővé válik.
Kb ennek a hozzászólásnak a fele kitaláció, mert ilyenek itt nem hangzottak el, amiket leírsz, tőlem meg pláne nem. Ötletet is adtam mit kellene csinálnia. Azt mondom csak, h a helyzetet meg a szitut nem lehet másolni edzésen. Böde Dani bátyja kb 10 éve gólkirály a megye 2-ben, amit 16-oson belül megkap, az gól, akkor most neki jobb a lövési technikája? Kétlem...
Egyáltalán nem szabad hagyni, hanem foglalkozni kell vele. Messit pl ez is magasan a többiek fölé emeli, sokkal jobban tud koncentrálni, erősebb fejben mindenkinél, pont ezért ver most köröket Roncira vagy Neymarra, nem azért, mert annyival ügyesebb vagy technikásabb.
Engem ugyanúgy idegesít, gyanítom tisztában vagy ezzel, mert tényleg meccsek, pontok, kupák mennek el rajta, h egy NB3-as megoldásra nem képes. Ott volt a BL döntő, megkapta, becsukta a szemét, aztán beverte a világ egyik legjobb kapusának, gondolkodás nélkül, a rosszabbik lábával. Így is lehet.