recrea írta:Egyrészt "mi" innen úgysem tudunk ezzel mit kezdeni, szóval vagy beböfögjük ide minden meccs után, amikor valamit elnéz a spori, vagy akár értelmes beszélgetést is folytathatunk.
Azzal egyetértek, hogy nem kell minden meccs után beírni egy adott topicba, hogy mit nézett el a bíró, de amíg nem alakulnak ki önkényes viták hozzászólásokon keresztül arról, hogy "gonosz bírók, miattuk nem vezeti a Barca a bajnokságot", szerintem elfér. Legalább akkor is látjuk a történéseket, amikor nincs lehetőség leülni meccset nézni. Egyébként igen, most túl lett tolva szerintem is.
recrea írta:Másrészt, nem arra reflektáltam, h megemlítette, hanem arra, h tényként közölte, h a Malaga ott hagyott 2 pontot a bíró miatt, holott ezt nem lehet kijelenteni.
Bocsánat, tényleg félreértettelek titeket, ebből a kontextusból nincs kivetnivalóm a hozzászólásoddal

.
ntibi67 írta:Volt eltiltás,nem rég agy asszisztenst tiltottak el,mert állítólag jóban volt néhány Barca játékossal.
Az eltiltást az adott mérkőzésen történt események szankciójára értem, nem a "külső" hibákra.