A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Egyrészt "mi" innen úgysem tudunk ezzel mit kezdeni, szóval vagy beböfögjük ide minden meccs után, amikor valamit elnéz a spori, vagy akár értelmes beszélgetést is folytathatunk.Petr írta:Rátapintottál a lényegre, épp ezért lenne korrekt, ha nem a bírón múlna egy meccs kimenetele, hanem csak a játékosokon. Ezt értem bármilyen oldalra történő bírói tévedésre.recrea írta:Az, ha az első félidőben nem adja meg a spori a lesgólt, nem azt jelenti, h a Malaga pontot vitt volna el Madridból. Lehet hazaküldik őket 5-0-al, mert másképp alakul a meccs.
Nem értem, miért baj az, ha szóba van hozva, hogy a játékvezetés kritikán aluli? A mai technikával bőven lehetne ezt kompenzálni. Az nem megoldás, hogy a homokba dugjuk a fejünket, és nem foglalkozunk vele. Ez nem viszi előrébb a fejlődést, ráadásul a világ rohan. Cselekedni kell, mert van rá mód.
Azt már meg sem említem, hogy Spanyolországban nincs utólagos szankció a felvételek alapján.
Rátapintottál a lényegre, épp ezért lenne korrekt, ha nem a bírón múlna egy meccs kimenetele, hanem csak a játékosokon. Ezt értem bármilyen oldalra történő bírói tévedésre.recrea írta:Az, ha az első félidőben nem adja meg a spori a lesgólt, nem azt jelenti, h a Malaga pontot vitt volna el Madridból. Lehet hazaküldik őket 5-0-al, mert másképp alakul a meccs.
Azért nem kell demagógnak lenni, mert az ilyen hozzászólásokkal hergelik fel egymást itt az emberek, aztán jönnek a hülye írások, ahogy lejjebb is. Az, ha az első félidőben nem adja meg a spori a lesgólt, nem azt jelenti, h a Malaga pontot vitt volna el Madridból. Lehet hazaküldik őket 5-0-al, mert másképp alakul a meccs.Vakmacska írta:Szerintem az a baj, hogy ezek a tévedések pontokba kerülnek. most pl 2-be.
Nekünk is voltak tévedések, pl megadták Alcacer gólját 3-0-nál, ami már mindegy volt.
A már megtörténteken szerintem sem érdemes siránkozni, azokkal már nem lehet mit tenni, de azon igenis dolgozni kellene, hogy jövőben jóval kevesebb legyen.Engem ezek a bírói tévedések egyáltalán nem mozgatnak meg, kicsit sem érdekel.
És ez egy rendkívül okos gondolat, kár, h Arda pont csukva tartotta a fülét. Lehet mondani, h elvitte a hév, de én úgy gondolom, aki a 90. percben kapunak háttal az oldalvonalnál szabálytalankodik, annál az ész legkisebb szikráját sem lehet felfedezni.Vakmacska írta:Ezt anno már LE is észrevette, nem volt véletlen, hogy elmondta a skacoknak, hogy ne szabálytalankodjanak közel a kapuhoz.
Roncika azt láttam, hogy még 100%-os ziccerben sem tudott betalálni. Szemben a kapuval, egyedül.
Ezt anno már LE is észrevette, nem volt véletlen, hogy elmondta a skacoknak, hogy ne szabálytalankodjanak közel a kapuhoz.Stalkyard írta:Egyébként ez tényleg röhej, hogy jelenleg gyakorlatilag egy komoly fegyverük van, a rögzített szituk és hogy Ramos befejeli. Hihetetlen hogy nem tudnak rá kiemelten figyelni.
Pedig, hogy fikázták az ATMA-t mikor ugyan ezzel a taktikával lettek bajnokok.Stalkyard írta:Egyébként ez tényleg röhej, hogy jelenleg gyakorlatilag egy komoly fegyverük van, a rögzített szituk és hogy Ramos befejeli. Hihetetlen hogy nem tudnak rá kiemelten figyelni.
kezd röhejes lenni amit ez a hentes művel...(mintha be lenne drogozvaLG írta:Csak a szokásos.S.Agüero írta:Ja, csak hogy legyen min csámcsogni, Ramos második gólja les volt.
Csak a szokásos.S.Agüero írta:Ja, csak hogy legyen min csámcsogni, Ramos második gólja les volt.
-Nem lettünk gyengék, csak hiba van a rendszerben.Nero. írta: Hagyjad, nagyon gyengék lettünk. Enriquet evvegen kikell rugni es az egész jatekunkat át kell szervezni mert ennek a Barcának már vége. Mindenképp külsős edző kell, Simeone vagy Klopp, és 3 VKPval kell majd felállni esetleg Neymart kozeppalyaskent jatszatni.
Jó erős odamondás, semmi értelme, objektív véleményt nem tartalmaz de legalább r.hadt menő, főleg olyan esetben felhozni mikor a másiknak köze nincs ezekhez az idióta véleményekhez.Nero. írta: Hagyjad, nagyon gyengék lettünk. Enriquet evvegen kikell rugni es az egész jatekunkat át kell szervezni mert ennek a Barcának már vége. Mindenképp külsős edző kell, Simeone vagy Klopp, és 3 VKPval kell majd felállni esetleg Neymart kozeppalyaskent jatszatni.
Hagyjad, nagyon gyengék lettünk. Enriquet evvegen kikell rugni es az egész jatekunkat át kell szervezni mert ennek a Barcának már vége. Mindenképp külsős edző kell, Simeone vagy Klopp, és 3 VKPval kell majd felállni esetleg Neymart kozeppalyaskent jatszatni.ntibi67 írta:Keressél még néhány ujjadat.Stalkyard írta:Egyébként azt, hogy szégyen amit eddig mutattunk, nem az eredményességre értem, hanem a játékra. Mert három ujjamon meg tudom számolni a jó meccseinket, a kiválóakat meg nem is kell számolni. És január vége van.
Sevilla kupa meccsek
Betis 6-2
Bilbao 0-1celtic 7-0
Gijon 0-5
Depor 4-0
City 4-0
Borussia 4-0
Osasuna 0-3
Espanyol 4-1
Az idei évet nem is sorolom
De persze lehet én vagyok elvakult...
Felsoroltál eredményeket, a mögöttük lévő játéktól én nem voltam elájulva, és akkor finom voltam. A világ egyik legerősebb keretével kitömtünk néhány hullagyenge csapatot ( igen, azon a meccsen a City csak akkor tette volna könnyebbé a dolgunkat ha még lő mellé két öngólt is ).ntibi67 írta: Keressél még néhány ujjadat.
Sevilla kupa meccsek
Betis 6-2
Bilbao 0-1celtic 7-0
Gijon 0-5
Depor 4-0
City 4-0
Borussia 4-0
Osasuna 0-3
Espanyol 4-1
Én még idetenném a Sevilla elleni győzelmünket is, az nem volt egy gála, de a második félidőben azért nagyot játszottunk, és mi vagyunk az egyetlenek, akik idegenben ütöttük őket.ntibi67 írta:Keressél még néhány ujjadat.Stalkyard írta:Egyébként azt, hogy szégyen amit eddig mutattunk, nem az eredményességre értem, hanem a játékra. Mert három ujjamon meg tudom számolni a jó meccseinket, a kiválóakat meg nem is kell számolni. És január vége van.
Sevilla kupa meccsek
Betis 6-2
Bilbao 0-1celtic 7-0
Gijon 0-5
Depor 4-0
City 4-0
Borussia 4-0
Osasuna 0-3
Espanyol 4-1
Keressél még néhány ujjadat.Stalkyard írta:Egyébként azt, hogy szégyen amit eddig mutattunk, nem az eredményességre értem, hanem a játékra. Mert három ujjamon meg tudom számolni a jó meccseinket, a kiválóakat meg nem is kell számolni. És január vége van.
Te amúgy értelmezted amit írtam? Fuss neki újra.ntibi67 írta: És az téged miért idegesít,hogy a realnak nincs értelmes csatára?