Bob_Marley írta:A játék folytonossága amúgy is Busquetsen múlik és én nem vetném el, hogy Iniesta lightot végrehajtson, lévén a legintelligensebb játékosunk egyike.
Csak erre reagálnék, de szerintem ez nem működne. Busi szinte soha nem viszi a labdát fel, ami egyáltalán nem baj, nem olyan a stílusa, de kell olyan ember a középpályára, aki nem csak passzol, de a labdát előreviszi, emberelőnyt alakít ki. Lehet mondani, hogy erre Messi is képes, de láthatjuk, hogy mi van, ha nincs Ini, és csak Messi csinálja ezt.. Busi meg ha le is cselez valakit, csak azért, hogy tisztára játssza magát, aztán szinte rögtön passzolja is, én nagyon nem tudom ebben a szerepkörben elképzelni. Tudom, hogy mondtam már, hogy szerintem jó 6-os válna belőle, de azóta változott a véleményem.

SR-el együtt talán jók lennének, de komoly kétségeim vannak a játékunk felől, ha Init ez a kettős pótolná.
Amúgy recrea nézőpontját adom ebbe, inkább a tudást nézném, ha hoznánk valakit, mint a fizikális adottságait. Kell a munka is persze, de a tudás szerintem jobban hiányzik a középpályánkról. Azért is vagyunk tanácstalanok sokszor a nagyok ellen, nem azért mert leütköznek, de ez csak egyéni vélemény.