Európai Szuperkupában és most a visszavágón is úgymond jó meccset toltak le. Lövöldöztek ők rendesen a visszavágón, szerintem eszetlenül is és végig hajtottak.
Szerintem ha pontvesztésekről beszélünk sokkal inkább lesz majd veszélyes nekünk is meg nekik is ha már elkezdődik a nemzetközi kupa és 1-1 olyan meccs ahol nem is várná az ember és egy kisebb csapat az ellenfél. Fejben is nehezebb felpörögni, plusz kiesés ellen harcolás miatt extra motiváció. Sevilla otthon baromi erős, de mint írtam, én totál kimerültnek láttam őket a meccs végére. Aztán ki tudja, a fociban sose lehet tudni.

De első blikkre én nem látom magam előtt, hogy összetudják magukat szedni 2-3 nap alatt. Még az esetleg érdekes lehet, hogy ha jól rémlik a RM nem maradt Sevillában hanem hazautaztak és megint vissza.
BarcaFan1998 írta:Örülök hogy végre valaki kimondta amit belül mindenki tud, csak nem mindenki ismeri be

Ha nem lenne a média és a Messi ellen irányuló irigység kampány, 2009 óta minden aranylabdát bezsebelt volna, és ehhez elfogultnak se kell lenni....

Am Simeone ezen nyilatkozata remélem azt is jelenti hogy a közeljövőben szívesen dolgozna együtt, egy erős válogatottat se látok aki útjukat állná a következő vb-n

Ez sokkal inkább szólt Griezmann teljesítményének lévén, hogy mennyire húzta a francia válogatottat és az Atletico Madridot.