Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Sőt, Messit is ki kellene rúgni, amikor azt nyilatkozza, h nem tartana itt a csapattársai nélkülBarcaFan1998 írta:lehet téged is kirúgnának innen most, de Palesz visszafogottabb mint ott.recrea írta:Esetleg legyen elég Messinek az évi 25 millió euró továbbra is és akkor nincs ilyen probléma. A klub is sokat köszönhet neki, de nagyjából igaza van a fickónak, közösen vitték sikerre ezt a klubot az említett játékosokkal, pluszban Pep-nek is volt "némi" érdeme benne. Persze, legtöbbször Messi klasszisa volt a plusz, továbbá a történelem együk legjobbja, nem kérdés, de a csillagzatok is igen jól álltak az ő pályafutása alatt.
lehet téged is kirúgnának innen most, de Palesz visszafogottabb mint ott.recrea írta:Esetleg legyen elég Messinek az évi 25 millió euró továbbra is és akkor nincs ilyen probléma. A klub is sokat köszönhet neki, de nagyjából igaza van a fickónak, közösen vitték sikerre ezt a klubot az említett játékosokkal, pluszban Pep-nek is volt "némi" érdeme benne. Persze, legtöbbször Messi klasszisa volt a plusz, továbbá a történelem együk legjobbja, nem kérdés, de a csillagzatok is igen jól álltak az ő pályafutása alatt.
pedig az ábra azt mutatja, hogy de. az Abidalos sztori is csalódás volt nekem, ez is az. nem értem, miért kell hasonló szintre süllyedni mint más csapatok. mi többek kellene legyünk.Nero. írta:Gondoltam, vicc lett volna ezért kirúgni + nálunk azért nem így mennek a dolgok.
Jó töketlenek vagyunk, ha engedünk a sajtó hülyeségének.palesz77 írta:Szerintem mondjuk ez is röhej, semmi rosszat nem mondott, és egyértelmű, hogy csak a média hype miatt vették el ezt a titulust tőle.
Ez az a rész, amit a média felkapott, és kitört a hiszti miatta. Ami meg igazából elhangzott:S.Agüero írta:He said: "Without Iniesta, Neymar, Pique & company, Messi would not be such a great player."
Hát ha ezt úgy 5-6 évnek ezelőtt mondja még talán páran felszegték volna rá a fejüket -bár már akkor sem volt helytálló- de most egyenesen nevetséges.S.Agüero írta:OFFICIAL | FC Barcelona announces that Pere Gratacos is removed from his position as Barça Institutional Relations Director after the Messi comments this morning. #FCBlive
He said: "Without Iniesta, Neymar, Pique & company, Messi would not be such a great player."

Jó kis összehasonlítás.kz86 írta:A legjobb Messi vs CR összehasonlítás:
http://www.michelacosta.com/en/messi-vs ... at-tricks/" target="_blank
Alul a gombokkal tudtok lapozgatni. A "Performance in finals" a legmegdöbbentőbb
A barcában az volt az első, hivatalos meccsen tuti.palesz77 írta:Én hősiesen bevallom, az előtte levő 2 lecsúszott szabad után azért drukkoltam, hogy Neymar vállalja el ezt most, hál istennek ő jobban bízott magában..![]()
Ez meg csak kíváncsiságképp, de nem tudja valaki, hogy melyik volt az első szabadból lőtt gólja? Nekem az Atma elleni 6-1-en lőtt rélmik, amikor a kapus a sorfalat rendezte, ő meg ellőtte a hosszúba közben, de biztos nem vagyok benne. Hátha valaki tudja.
Az első kettő csak elterelés volt, hogy a harmadikkal megetesse.csababarca írta: Elég jól céloz mostanában, és változatosan is.
Bár ma az első kettő nem volt az igazi, nem is értettem,miért így rúgja, erőt sem tett beléjük.
Viszont a gól parádé, mezőnyben ma annyira nem volt jó.
Elég jól céloz mostanában, és változatosan is.Tromort77 írta:Messi equals Ronald Koeman's record of 26 goals from free kicks for Barcelona.