Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az a valaki csapat neve pedig, R betűvel kezdődik és eal Madridra végződik biztos lehetsz benneMessiNeymarSuarez írta:Valaki nagyon megfogja fogni a Jackpotot az elődöntőben az Alaves-Alcorcon győztesével...![]()
Idegenben egy 1-1 jó lenne, otthon meg majd mehet a dara
Ha jól tudom elődöntőnél is sorsolás lesz
Ez fordított esetben is igaz lesz amúgy, ha esetleg kiesünk, vagy koncert, vagy gyepcsere lesz épp a Camp Nouban a döntő alatt, fogadni mernék rá..visca el barca írta:ha a real megint kiesik ahogy szokott, mi meg döntőzünk, már előre látom, hogy gyorsan leszerveznek a döntő napjára egy brúszszringsztín koncertet a bernabeuba![]()
amugy kpathattunk volna könnyebbet is, de két meccsen verni kell őket.
Aztán ha valami csoda miatt mégis továbbmennek úgy hogy kiesésre állnak, pl az utolsó mp-be Cheryshevezik egyet az ellenfél, akkor hirtelen le lesz mondva a koncert, szegény Bruce...visca el barca írta: ha a real megint kiesik ahogy szokott, mi meg döntőzünk, már előre látom, hogy gyorsan leszerveznek a döntő napjára egy brúszszringsztín koncertet a bernabeuba![]()
amugy kpathattunk volna könnyebbet is, de két meccsen verni kell őket.
ha a real megint kiesik ahogy szokott, mi meg döntőzünk, már előre látom, hogy gyorsan leszerveznek a döntő napjára egy brúszszringsztín koncertet a bernabeubaBarcafanTomee írta:Amúgy az elődöntők sorsolásánál eldönthetnék vagy kisorsolhatnák a döntő helyszínét is, mert minden évben csak a mizéria megy körülötte.
Nincsenek ágak lesz még egy sorsolás. Amúgy az elődöntők sorsolásánál eldönthetnék vagy kisorsolhatnák a döntő helyszínét is, mert minden évben csak a mizéria megy körülötte.Nero. írta:Ágak vannak már? Sociedad könnyebb mint a Bilbao, visszavágó a hazain lesz, ezt hozni kell.
Az egyik bejut a négybe, ezzel valószínűleg az Európa Ligába is?BarcafanTomee írta: Alcorcón - Alaves
Ennek egyszerű oka van, ilyen a csapat összetétele, az erősségeikre építenek.csabooo írta:de ez egy szintelen szagtalan csapatnak tunik..
meg az nso, meg az index... hihetetlen, hogy magukat komoly szakértönek és szaklapnak tartó újságok wikipédiáról tájékozódnak.MessiNeymarSuarez írta:https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=58E3B279
Találó kép....![]()
Kubla9: Sorsolás lesz, holnap délben. Wikipédiára valaki tévesen beírta az ágakat és onnan felszippantotta a fél világ, beleértve a kommentátort is.
Én úgy tudtam hogy a reál lesz a következő ellenfelünk. De ezek szerint rosszul.etooka9 írta:Ezek a már továbbjutott csapatok, de holnap a celta, eibar és a real is 3 gólos előnyről kezd.MessiNeymarSuarez írta:
Realt vajon miért nem kaphatjuk? Vagy ezek csak a már továbbjutott csapatok?
Normális játék vezetéssel 3-0al fordultunk volna.Léfe írta:Lentebb valaki irja, hogy Suarez már nem először lő nehezebb testhelyzetből gólt. Dicséretes.
De jobban orülnék, ha normál testhezetü szitukat rugná be. Tegnap is volt belőle, de abból semmi.
Irdatlan sok gólhelyzet marad ki szitne minden meccsen. Különben tegnap - főleg az első félidőben - volt olyan érzésem ,ami őkőrség persze, hogy ügyetlen játékosokkal vagyunk tele. Annyi eladott labda, pontatlan iditás /Busi/ hosszu saját szöktetés stb.hogy rémitő. Ha nem lenne Messi akkor
talán ......Umtitinek meg kellene mutatni merre van előre.
Igen, holnap délbencrixus írta:Már megvolt és nem jött be, pont a Bilbao elleni odavágón.Vakmacska írta: Egyszer ki kellene próbálni Pacot és Lajost egyszerre a pályán, kíváncsi lennék, hogy mit tudnának alkotni ketten együtt. de ilyen úgysem lesz, még 8-0nál sem
Paco-val sajnos befürdött a klub. 2003 nyara óta követem a klubfocit és a Barca-t, de én ilyen gyenge középcsatárt még nem láttam a mezünkben futballozni. Sokkal inkább lendít Turan vagy Rafinha a játékunkon.
Mostmár én is palesz álláspontján vagyok, hogy a kupát kellene komolyan venni, illetve a BL-re koncentrálni ami a formaidőzítést illeti, mert a bajnokságra semmi esély.
A sorsolás ("sorsolás") holnap lesz?