A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Tőle is szép voltTripleH írta:Danilo*Vakmacska írta:Nacsó micsoda fejes gól
Danilo*Vakmacska írta:Nacsó micsoda fejes gól
Ettől még CR bőven Real ikon. Szinte minden ottani rekordot átírt. Lehet, hogy baromi öncélú, de ezzel hozzásegítette a csapatát a sikerek eléréséhez. Nálunk sincs szerintem Oleguer előbb a sorban mint pl. Ronaldinho, pedig kitette szívét-lelkét a pályára...Nero. írta:Én CRre nem tudok gondolni mint Real ikon. Tény hogy óriásit pakolt le Madridba, de róla lerí hogy a saját nevéért harcol és nem a Real címerért.
Előbb ugrana be inkább Salgado, Guti vagy Helguera neve, de akár Arbeloa is. Bárnekkora kókler volt a pali ő tényleg meghalt volna a címerért.
Hierro, Robi Carlos mindenképp ide tartozik még...TripleH írta:Figo 4 évet volt mind2 csapatban, ha jól emlékszem, igy meredek ikonnak nevezni. Ronaldo hasonló eset. Nekem a Madridban aki ikon a 90es generációból es a 2000 utániból, az Casillas, Raul, Ramos, de lassan Cr is. Biztos, hogy rajtuk kívül meg vannak mások is. De szerintem első blikkre az elmúlt 20 évből ez a 4es jut elsőre eszébe bárkinek, ikonként. Zizou se volt ott annyit, hogy ikon legyen. De például Marcelo is mar 10 éve ott van.Kovbal88 írta:
Ezzel egyetértek, tényleg remek játékos volt, csak nem tudok rá, real-ikonként gondolni, mert most valahogy ez megy, hogy ő is az volt, ahogy Figo se, bár lehet a sok sztár közül nehéz is lett volna bárkinek kinőni magát.
Figo 4 évet volt mind2 csapatban, ha jól emlékszem, igy meredek ikonnak nevezni. Ronaldo hasonló eset. Nekem a Madridban aki ikon a 90es generációból es a 2000 utániból, az Casillas, Raul, Ramos, de lassan Cr is. Biztos, hogy rajtuk kívül meg vannak mások is. De szerintem első blikkre az elmúlt 20 évből ez a 4es jut elsőre eszébe bárkinek, ikonként. Zizou se volt ott annyit, hogy ikon legyen. De például Marcelo is mar 10 éve ott van.Kovbal88 írta:
Ezzel egyetértek, tényleg remek játékos volt, csak nem tudok rá, real-ikonként gondolni, mert most valahogy ez megy, hogy ő is az volt, ahogy Figo se, bár lehet a sok sztár közül nehéz is lett volna bárkinek kinőni magát.
Ezzel egyetértek, tényleg remek játékos volt, csak nem tudok rá, real-ikonként gondolni, mert most valahogy ez megy, hogy ő is az volt, ahogy Figo se, bár lehet a sok sztár közül nehéz is lett volna bárkinek kinőni magát.TripleH írta:En imádtam R9-et a legjobb támadó volt akit lattam játszani, egyszerűen orrba-szájba szívatta a védőket és megnyerte a Braziloknak a VB-t. Felejthetetlen egy alakja a focinak, amúgy nálunk volt abban az évben valszeg a legjobb, a sérülése után, azt a szintet mar nem tudta visszanyerni. De mit meg nem adnék manapság egy ilyen csatárért.
Aláírt 95 nyarán előbb a Juventushoz, utána hozzánk, ha jól emlékszem.Normandia írta:Ugye nála volt az is, hogy egyszerre 2 olasz klubnál írt alá, vagy mi? Aztán került hozzánk. Legalább is így emlékszem.
Figoval "csak" 3 baj volt az igazolással kapcsolatban:crixus írta:Figo-val szerintem sosem az volt a gond, hogy eligazolt, hanem az, hogy hova. Egy játékos a szurkolóiból él. A futball nevű játékban azért van annyi pénz, mert a világ nagy része nézi, követi, szurkol valakinek. Elég ha megnézzük, hogy egy olyan csapatnak, mint a MU, Real Madrid, Barca, Bayern, Juventus hány követője van CSAK a facebook-on. Így egy játékos igenis tartozik annyival a szurkolóinak, hogy nem okoz nekik csalódást azzal, hogy a legnagyobb riválishoz igazol. Pláne nem úgy, ha olyan szintű az ellentét, mint a Barca-Real esetében és pláne nem olyan játékos esetében aki az egyik alapköve a csapatának, szurkoló kedvenc, stb.
Gerinctelen lépés, nem kell magyarázni. Az, hogy egyesek még bevédik az jól mutatja, hogy hol tart erkölcsileg a világ így 2017 elején.
Hopsz, végül nem küldte el a hozzászólásomat..csababarca írta:Ezért is szoktam írni, mikor bedob egy két okos ide olyat,hogy 150ért el kell adni Messit is...ahha.
Biztosan jól tudnánk pótolni...![]()
Ilyen spanyol ligában levitézlett arcokkal...semmi értelme a sok pénznek,ha hülyeségekre van elköltve, vagy nálunk még az is benne van,hogy félrekönyvelik ugye, aztán mennek a zsebekbe a pénzek, a végén meg jön egy Matyiő szint cserébe.
Figot nem sajnálom, nálam sose volt akkora ász, Ronaldo elherdálását már annál inkább nem értettem.