S.Agüero írta:Holnapután kezdődik a VB, mit vártok a fiúktól? Egész jó keretünk van, talán széleken vagyunk picit gyengébbek, de szerintem bármire esélyesek lehetünk. A riválisoknál elég sok kimaradó van, főleg a németeknél, őket meg lehetne fogni talán, de szerintem a horvátok ellen sem vagyunk esélytelenek. Jó lenne bekerülni a nyolc közé.

Vicces számomra, hogy csak úgy tudnám leírni , hogy száz közhelyet ellövök közben, ami rosszul fest, még ha sok esetben igaz is....
A jobbkezes szélső kapcsán azt hiszem Juhász és/vagy Lékai fog oda mozogni, ha szükség lesz rá bármilyen okból.
Szerintem Xavi nagyon stabil belső négyest akar használni védekezésben, és támadásban is, és ehhez sok ember kell. Emiatt valahol rövidíteni kellett és a balszél jobban elbírja ezt mint a jobb.
Elvárásokról , meg elképzelésekről részemről annyi, hogy minden tényezőt figyelembe véve(keret játékosok,posztok,edző,hangulat,hozzáállás,klasszisok,extraklasszisok száma stb) nagyon végletes lehet a szereplésünk, jó és rossz irányban is.
Unásig ismételt HA-részleg következik: Ha nem alibizzük meg tutizzuk túl a biztos legjobb nyolcért a csoportot, azaz nem adjuk fel amugy Mocsaisan az eleve nem nekünk álló meccseket, tehát ki ki meccsre megyünk ki a Németek és a Horvátok ellen, akkor komoly eredmény is összejöhet. Szerintem a csoportból mindenki verhető, sok tényező együtt állása esetén.
Azért elmerengtem, és az van, hogy HA

két átlövő poszton meccsenként legalább 2 ember hozza magát, a két támadó beálló közül az egyik szintén, valamint kapuban Mikler hozza minimum a tudását, de inkább kicsit többet, és ehhez hozzá adódna esetleg egy kis magyarvirtus, meglepően szép VB-nk lesz. HA

Laci, Bánhidi, Mikler, Lékai a legjobb és legmeghatározóbb játékosaink, tőlük komoly extra szükséges.
És Balogh, Ancsin, Jamali,Ligetvári,Juhász,Szöllősi,Bodó, nos közülük 2 de inkább 3 embernek szintet kell lépnie, hogy komoly eredményre esélyünk legyen .
Fazék

Nos ő a titkos fegyver!
És hát Xavi ugye. Azt mondom, Ő is Klasszis, viszont akkor tőle is elvárom, hogy igazolja is!
Van világklasszisunk, van több, világklasszis teljesítményre képes játékosunk, és néhány jó képességű , akik robbanthatnak, van klasszis Edzőnk.
Reálisan nézve azt gondolom , adott minden egy erős szerepléshez ,főleg rajtunk múlik mit kezdünk mindezzel.
Manager Mode: én egyébként azt csinálnám hogy kőkeményen nekimennék a Németeknek és a Horvátoknak is, és ha sikerül a két meccsen minimum 2 pontot hozni, akkor a többi csoportot figyelve kényelmesen alakíthatnánk a helyzetünket a maradék 3 (papírforma szerint kötelező) meccsen . Akkor pedig a legjobb 4 ért játszhatunk, kis túlzással az általunk választott ellenféllel.
Bocs ha hosszú lett.
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!