gratulálok a csapatnak, még ha annyira jól nem is játszottunk, de mentünk mint a hülye. ami viszont rohadtul idegesít, hogy az ellenfél megint egy kapura lövés egy gól. élő topicot nem néztem tegnap, nem is olvastam vissza, de hihetetlen h megint egy pont uo. gólt kaptunk mint az odavágón, nem igaz, hogy ilyen szinten erre nem lehet oda figyelni. neymar ment mint a hülye, nagyon jól játszik, ma élesebb is volt a szokottnál, csak erről az idióta, totyorgós tiziről leszoktathatná LE. suarez megint lőtt egy technikailag nehezen kivitelezhető gólt, de ha emlékeim nem csalnak, neki ez itt már a 3. vagy 4. ilyen hátradőlök és kilövöm a hosszút volt (majd palesz megmondja eddig mennyi ilyet lőtt

). ezt leszámítva ma megint sokat melózott, igaz volt két igen csak elcseszett helyzete, amiből legalább az egyiket még beverhette volna. messi az messi, a 3. szabit nagyon rafkósan lőtte és végre egyszer az életben nem kifelé, hanem befele pattant az a rohadt labda a kapufáról. ami vele kapcsolatban továbbra is nagyon zavar, az az, hogy egyrészt messze van a kaputól, másrészt állandóan középen van, így a jobb oldalon soha nincs semmi épkézláb akciónk. robi eléggé kezd visszaesni, de szerencsétlen annyira egyedül van a jobboson, hogy nem győz fel-alá rohangálni. tavaszra nagyon durván ki fog pukkanni fizikailag, ebből még biztos h lesznek bajok. a kp elment, ini az egy-két gyengébb meccse után végre összekapta magát, busi is jó volt, leszámítva azt az egy hajmeresztő passzt a saját 16osunkál. rafinha nem villogott, de annyira rossz sem volt. hátul az elején umtitin éreztem egy kis bizonytalanságot de aztán összekapta magát, piqué meg tanári volt mint mostanában mindig.
remélem ez a nehezen összekapart továbbjutás kicsit helyre teszi a srácokat és 7végén a kanárikat legyaluljuk.