Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
miután valszeg csop 3. leszünk, a másik ágról 90%, hogy a svédek fognak jönni, sok esélyt nem látok ellenük, szóval nekünk a 16 között game overcsababarca írta:Mindegy, következő három meccset hozni kell, aztán meglátjuk.
Apró túlzás, Bánhidi bőven előtte jár már, de szerintem Szőllősi is lassan.recrea írta:Ahányszor látom Bánhidit játszani, ziccerek tömkelegét hagyja ki beállóból, eszméletlen idegesítő, lehet, h Zubai lefőtt, de még mindig minden helyzetből be tudja verni.
Fazekas.S.Agüero írta:Most így ki lesz a balszélső?
Nem szeretnék bele kötni egy mondatba, de ne márALEXDP írta:És hát Xavi ugye. Azt mondom, Ő is Klasszis, viszont akkor tőle is elvárom, hogy igazolja is!
Vicces számomra, hogy csak úgy tudnám leírni , hogy száz közhelyet ellövök közben, ami rosszul fest, még ha sok esetben igaz is....S.Agüero írta:Holnapután kezdődik a VB, mit vártok a fiúktól? Egész jó keretünk van, talán széleken vagyunk picit gyengébbek, de szerintem bármire esélyesek lehetünk. A riválisoknál elég sok kimaradó van, főleg a németeknél, őket meg lehetne fogni talán, de szerintem a horvátok ellen sem vagyunk esélytelenek. Jó lenne bekerülni a nyolc közé.
Fura,hogy egyedül ő ment ki, nem tudom az okát, de egy váltótárs kellene oda szerintem.Petr írta:Ivancsik helyett valaki be tud ugrani a bal szelre? Nem igazan birja mar a terhelest, es bar alapbol nem sokat hasznaljuk a szeleket - ami nagy problema -, sosem art a frissites.
Egy Bokat elneztem volna, leven Balatonfuredrol indult. Vele nehezen vagyok objektiv, mert bar nem vele nottem fel, de ismerem. Ancsin vagy Zubai helyett szerintem elfert volna.
Egy jobb csapat ezeket tudja is alkalmazni, a magyar csapat védekezése nulla, nem lehet kiindulópont, mert nem minden csapat védekezik ennyire szellősen.Bob_Marley írta:Jó hát nyilván nem látványosan kell leütni, de mindenhol vannak olyan fifikák, amivel kilehet zökkenteni valakit abból a ritmusból. Véletlenül rálépek futás közben a sarkára vagy csak egy kis elefántpuszi vagy bármi. Nem megerőszakolni kell.Nagyon tisztán dobálhatott, oké zárás ezeket nem látom annyira, 5 másodpercenként áll a játék.
Lélektelen volt ez nekem, s hát Görbicz se a régi, nagyon nem.
Bob_Marley írta:Nagyon nem is értek a kézihez meg többször mondtam nekem nagyon statikusnak is tűnik, de akárhányszor látom ezt a Neagu csajt, hát hihetetlen bakker.De hogy leütni se tudja senki, s felugrik és hót üresen dobálgathat. Pont akkor ráadásul, amikor mellesleg szavazás is van Romániában elég lélektelenre sikeredett ez így sajnos.