Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Lassú igen, látja mindenki.Atalanta írta:Szerinted ez a Busquets ide való!? Olyan lassú, hogy a nagypapám is megkerülné és volt egy hihetetlenül nagy hibája a Bilbao golja után! Kifelé vele a csapatból!!

Gyenge volt ma is, 10 hónapja az.Atalanta írta:Szerinted ez a Busquets ide való!? Olyan lassú, hogy a nagypapám is megkerülné és volt egy hihetetlenül nagy hibája a Bilbao golja után! Kifelé vele a csapatból!!
Már vártam, hogy valami hasonlót adsz elő.Atalanta írta:Szerinted ez a Busquets ide való!? Olyan lassú, hogy a nagypapám is megkerülné és volt egy hihetetlenül nagy hibája a Bilbao golja után! Kifelé vele a csapatból!!

Busi ma sem tetszik?Atalanta írta:Most látom a srácokon, hogy hajtanak, ez nagyon jó dolog, mondjuk a játék elég silány, de Neymar most ugy játszik, ahogy mindig is kellene neki. Busquets mehetne ahová akar, hihetetlen, mintha lassított felvételt nézne az ember... A többi ok! De hol van Rakitic?
Ez mondjuk nem igaz, Isco és Kovacic nagyon jó formában játszottak mindketten amíg a brazil sérült volt, aztán kb csak ellenünk nem játszott a sérülése után, mert még túl rozsdás volt, utána végig nyomatva volt a másik kettő kárára.MessiNeymarSuarez írta:Casemiro stabil kezdő volt, és nagyon fontos elem, de lesérült, és miután felépült nem rögtön a kezdőbe ment vissza, hanem ahhoz bizonyítania kellett újból hogy az adott poszta ő a legjobb opció.

Nem hinném, hogy őt találta meg, de Init nyilván nem hagyja ki, Busi meg a RM óta szinte mindig jól játszott, még az odavágón se volt rosszabb pl az említett Rakiticnél. Ő a leggyengébb láncszem ezen a középpályán, csak most van bőven konkurencia, akikkel kísérletezhet, hogy megtalálja tavaszra a nyerő felállást. Twitteren ma láttam amúgy, hogy még így is őt nyomja leginkább Lucho, az elmúlt 10 meccsből 4-szer kezdett ő a középpálya jobb oldalán, a többiek mindhárman 2-szer. Csak ahhoz olyan teljesítmény is kéne a horváttól, hogy megragadjon, ami eddig nem jött, ezért folyik továbbLucho "keresése". Szerintem ennyi a történet csak, ha összekapja magát, és csúcsformában focizik ismét, akkor megint ő lesz a kezdő, ha meg nem, akkor más..Feast4 írta:Kicsit nekem olyan mintha őt találta volna meg hibásnak azért, hogy nem megy.Igaz, hogy nem nagy korszakát éli de messze nem neki van a legnagyobb sara abban, hogy az utóbbi időben minden félresikerült.