Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Van valami baja?MQuCsabi írta:Tudja valaki hogy Hetthéssy Zoltánnak mi a baja?
ha nekem írtad:S.Agüero írta:Pedig a kis rutinos direkt nem is szavazott, nehogy megnövelje bárki pontszámát is.

Ideje lenne, mert már nem állapot ez a helyzet.Messias2 írta:Ki kéne tenni a trollokat, ennyi.MQuCsabi írta:
most az offon belul us off: szinvonal a beka ulepe alatt van. Mar csak megszokasbol olvasgatom a forumot. Ez a par kudarc agyoncsapta a forum szinvonalat is. Ennyi szemelyeskedest en egesz forum palyafutasom alatt nem olvastam.

Ki kéne tenni a trollokat, ennyi.MQuCsabi írta:
most az offon belul us off: szinvonal a beka ulepe alatt van. Mar csak megszokasbol olvasgatom a forumot. Ez a par kudarc agyoncsapta a forum szinvonalat is. Ennyi szemelyeskedest en egesz forum palyafutasom alatt nem olvastam.

Te...örökmásodik...ahhoz amúgy elég egy ilyen Villareal meccs, pedig sokak fülére megígértem itt nyár elején, h nem idegesítem fel magam...hazudtamvisca el barca írta:kérlek hagyd el a fórumot, túl sokat stresszelsz mostanában. még egy infarktius hiányzik a sérved mellé és jó is leszelrecrea írta:Eleve kizárnám a fórumról, akinek pl veb szimpatikus
A kanadai táblázaton az első helyen vagy. Az is valami.visca el barca írta:eh már megint csak második lettemújraszámlálást foghok kérni, meg óvást nyújtok be. palesz, hanyadik 2. helyem ez?

kérlek hagyd el a fórumot, túl sokat stresszelsz mostanában. még egy infarktius hiányzik a sérved mellé és jó is leszelrecrea írta:Eleve kizárnám a fórumról, akinek pl veb szimpatikus

LG-vel majd lebótolom', hátha felenged maga mellé a dobogó legfelső fokárapalesz77 írta:Szamold meg, Matyi lehet elcsalta.Nem tudom, de mar sokadik, lassan atirhatnad a nickneved Ballackra..