Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szerintem meg az a szégyen hogy a világ legjobb játékosa képtelen megszólalni angolul úgy hogy kb. az összes hivatalos nemzetközi díjátadóra megvan hívva.Messias2 írta:Igen, érdemes összehasonlítani a a különböző díjátadók utáni beszédeiket. Ég és föld..S.Agüero írta: 6 éve Messi is bedobhatta volna ezt a dumát, kíváncsi lettem volna...![]()
Azt ugye te sem gondolod komolyan, hogy ezt ő mindenféle irónia nélkül mondta?Ezzel mi a baj ? De most komolyan ?
Ha valaki leszólja h nem vagytok ott akkor az a baj, ha megérti akkor az ...
Bár a szöveg környezetet nem ismerem szóval lehet igazatok van .
Egyértelmű beszólás volt, ha szerinted ez rendben van, akkor gondolom, Piqué tweetjein sem háborodsz fel.raul72 írta: Ezzel mi a baj ? De most komolyan ?
Ha valaki leszólja h nem vagytok ott akkor az a baj, ha megérti akkor az ...
Bár a szöveg környezetet nem ismerem szóval lehet igazatok van .
Ezzel mi a baj ? De most komolyan ?D.i.N.h.O írta:"I am sorry that some people from Barca are not here but that's understandable."recrea írta:Mit mondott?
Azért Pique meg Alves jó, hogy bekerült, örülök. Alves meg is érdemelte, a katalán meg csak idegelje szépen az ellendrukkereit..
"I am sorry that some people from Barca are not here but that's understandable."recrea írta:Mit mondott?
Cristiano: "I am sorry that some people from Barcelona are not here but that is understandable"recrea írta:Mit mondott?
Igen, érdemes összehasonlítani a a különböző díjátadók utáni beszédeiket. Ég és föld..S.Agüero írta: 6 éve Messi is bedobhatta volna ezt a dumát, kíváncsi lettem volna...![]()
Azért van arc a nagy teljesítményre.Messias2 írta:A beképzelt majom azért kitett magáért.
Remélem, a szezon során még az arcára fagy a mosolya.
persze hogy néztem tavaly, hiszen akkor a világ VALAHA volt LEGJOBBJA nyerte. nem pedig az örök második, akit most felhoztak az instagramon meg facebookon... meg a reklámokkal.S.Agüero írta:De azért Téged mégis nagyon izgat, ha megkérdezted...BarcaFan1998 írta:azért örülök neki, hogy MESSIÉK nem adják a nevüket ehhez az elcsalt gálához és távol maradtak.
jut eszembe nézi egyáltalán valaki ezt a vicc gálát?Nem tudtok túllépni rajta?
Gondolom, tavaly nézted, és akkor nem volt elcsalva.

De azért Téged mégis nagyon izgat, ha megkérdezted...BarcaFan1998 írta:azért örülök neki, hogy MESSIÉK nem adják a nevüket ehhez az elcsalt gálához és távol maradtak.
jut eszembe nézi egyáltalán valaki ezt a vicc gálát?
hihetetlen, hogy egy bohóc kezében van idén minden fontos díj. a valaha volt világ legjobbja meg nem nyer semmit... nembaj, mi örüljünk annak, hogy csodálhatjuk ezt a ZSENIT!!!! a bohócdíjakat meg nyerje az akinek nagyobb a hype-ja...Nero. írta:Állítólag a FIFA díjat is CR kapja Messi és Griezmann előtt. Micsoda vicc... Teljesen értelmetlen az összes díj.
Én a múltkori végvári vitéz vs kommandós mondatnál sikítottam de amúgy jogos volt meg ez is.Bob_Marley írta:Ribery meg Szép Heléna.