Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem itt a 20-30 méter a lényeg, mármint, hogy miért nem rúgja ki előrébb. Cillessen nekem pont azért tetszett mert minden előre vágott labdája indítás volt Suareznek. Suarez meg nagyon jól tud a védőkkel a nyakán harcolni.Normandia írta: Leginkább azért, mert nincs kinek megjátszania. Törekszik, hogy emberhez menjen, de mint írod is legtöbbsör lefejelik őket. Ez nem feltétlenül az ő hibája. Inkább rúgja fel, mint hogy csínbe adja egy közelebbi játékosnak.
Leginkább azért, mert nincs kinek megjátszania. Törekszik, hogy emberhez menjen, de mint írod is legtöbbsör lefejelik őket. Ez nem feltétlenül az ő hibája. Inkább rúgja fel, mint hogy csínbe adja egy közelebbi játékosnak.kz86 írta:Azt elmagyarázhatná valaki, hogy miért jó az, hogy ha nem tudja megjátszani valamelyik védőt, akkor rendszeresen 20-30 méterre rúgja ki a labdát és mivel a fejpárbajokat rendszeresen elveszítjük, ezért minden ilyen kirúgás után már a saját térfelünkön elkezdheti az ellenfél a támadásépítést úgy, hogy a csapatunk fele az ellenfél térfelén van. Tegnap is volt több ilyen szituáció és egy jobb csapat ezeket könyörtelenül kihasználná. Amúgy jelenleg szerintem is középszerű kapus. Kellett volna még neki 1-2 év a kupákban, mielőtt első számú kapust csinálnak belőle.
nem tudok mit kezdeni Veled ha nem érted miről beszélek. de megpróbálom elmagyarázni.ab1daL írta:Ha nem tehet a gólokról, nehéz olyat védeni, hogy meccsben tartson minket..visca el barca írta:és ezeket nem rosszallásból írom, mert tényleg nem tehet a gólokról, de egyszerűen tényleg soha semmi "meccsben tartós" bravúrja nincs.
Ha midnen igaz, a bajnokságban átlagosan 2,5-et véd meccsenként, a BL-ben 2-t. Nekünk meg 6,1 kaput eltaláló lövésünk van meccsenként a 16,6 próbálkozásból - per meccs ez is nyilván. Gólt meg 17-et kaptunk eddig a bajnokságban 17 meccsen, BL-ben 6 meccsen 4 gól. Nem vagyok benne biztos, hogy mindent jól néztem, de reálisnak tűnik.Normandia írta:Palesz!
Komolyan kiváncsi lennék, hogy mennyi a kaput eltaláló lövés a mi kapunkra és mennyi az ellenfeleinkére.
Az azert eros tulzas, hogy a legjobb kapusok kozt van Bravo.. Amig a vedelem elotte jol muzsikalt addig persze hogy jobban ment neki(is).. A 38 meccsbol meg volt kb 8,10 max, amire azt lehetett mondani, hogy rangado. Csinalt o is bravurokat, de melle voltak potyai is, vissza lehet nezni nyugodtan, csak a szep emlek stb,stb... Meglehet nezni a Cityben mit nyom, nincs elotte vedelem, kb annyit is er. Stegen teny nincs formaba, de ha megnezitek centiken mulnak a goljai, a Real ellen is beleutott, 3,4 centi es kiszedi, ugyan ugy ma is, vagy a Bilbao elleni kapufa is.. Es akkor ott van a baj, hogy ha azokat kiszedi, az akkor elvarhato kell legyen egy ilyen kapustol, de ha potyat, ha golt kap akkor meg levan huzva...Subinho írta:Bizony, bizony... a nagy tehetségnek kikiáltott Ter Stegen... A jövő kapusa. 10 évig meg van oldva a kapus kérdés, stb, stb... Megkapta a lehetőséget, igazából nincs verseny helyzetben, kényelmes, középszerű. Ami kapura megy, az be is megy általában. Jobb esetben árnyékra vetődik, rosszabb esetben csak nézi és rá sem mozdul. Sajnos azt kell mondjam, bárki is lesz a Barca kapusa, TS egy 2. számú kapus, nem több. Lehet itt mondani, hogy Bravo sem jó mostanában, igen, így van, neki egyszerűen nem jött be Anglia, itt viszont bizonyított, a mindenkori legjobb Barca kapusok között van!!!
Ha nem tehet a gólokról, nehéz olyat védeni, hogy meccsben tartson minket..visca el barca írta:és ezeket nem rosszallásból írom, mert tényleg nem tehet a gólokról, de egyszerűen tényleg soha semmi "meccsben tartós" bravúrja nincs.
egyem a kis szívét, nehogy már még sajnálni kelljen. senki nem támadta be, csak megjegyeztük, hogy semmit nem véd, ami lövés kaput talál az gól.Kash írta:Szegény Stegen, már bakik nélkül is bevan támadva.
Sztem rosszul emlékszel.Nero. írta:Emlékszem anno ha voltunk ketten a fórumon akik Bravot akarták elsőszàmúnak még a triplázás után.
este lusta voltam már fórumozni, de dettó ez a véleményem.eimenis1212 írta:előveszem....
Nyáron nagyon mellette voltam. És ekkorát nem tévedtem rég barca terén, mint vele kapcsolatban. Nem az övé volt ez a gól, de tök jellemző amit csinál: soha nem rántja ki a csapatot a szrból. Egy nagy kapusnak ezt kéne tenni. Néha neki kéne lenni annak aki megnyeri nekünk a meccset. Sajnos be kell látnom h ő egy középszintű kapus, fél év elég volt h lehessen látni: tőle ennyit lehet várni. ( De legalább most vetődött a lövés után és nem végignézte... az is haladás)
Nem a mai meccse miatt írtam, de már 2-3 hónapja megfogalmazódott bennem, és ma sem tudott ő lenni a nyerő ember
Tényleg felesleges, nem is értem egy Barcelona kapustól miért várnék el kb. 23 meccs alatt legalább 2-3 meccsen bravúrt, melyel segíti csapatát.S.Agüero írta:Bravúr nálad elvárás? Innentől kezdve fölösleges ezt folytatni.