Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Kiegyenlített meccs, aztán 1. gól után hideg zuhany és egyből jött a 2. is. Aztán elmaradt egy Aduritz piros meg egy egyértelmű 11es. Második félidőben a semmiből egy Messi szabad aztán 2 jogos piros a Bilbaonál. A végén meg még egy kapufa is (Alcacer mi az istent csinált? Volt vagy 1 másodperce a kapufáról lepattanó labdára)LG írta:Vki irna egy összefoglalót a meccsről, mert nem láttam, csak most nézem az eredményt.
Minek nézed akkor?Atalanta írta:No akkor készüljünk a BL-re. 3-ból egy kilőve... Ügyes fiúk! Persze akarat és tűz nélkül ennyit érünk! Ezek sem estek hasra a Neymar, Messi,Suarez nevek hallatán...
Bocsánat a kemény szavakért, még Marley letilt....
A Te csapatod egyelőre még csak a hétvégi Chievo elleni derbire készül, a mienk pedig még ha döcögősen is, de 3 trófeáért küzd. Sok sikert Veronában!Atalanta írta:No akkor készüljünk a BL-re. 3-ból egy kilőve... Ügyes fiúk! Persze akarat és tűz nélkül ennyit érünk! Ezek sem estek hasra a Neymar, Messi,Suarez nevek hallatán...
bezzeg mikor nyerünk akkor mindig kussolsz meg eltűnsz napokra. jobb lenne ha kiszállnál a fórumból, senkinek nem hiányoználAtalanta írta:No akkor készüljünk a BL-re. 3-ból egy kilőve... Ügyes fiúk! Persze akarat és tűz nélkül ennyit érünk! Ezek sem estek hasra a Neymar, Messi,Suarez nevek hallatán...

Ez mi??Bob_Marley írta:Múltkor volt, hogy angol foci.Hát ez az igazi latinos foci.
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=klT8znEnWQQ

bujna írta:Reálnak van egy Morata, Hamesz a cserepadon, nekünk egy P. Alcacer. Ez sokmindent megmagyaráz.
őt nagyon szerettem mikor itt játszott. annál is dühítőbb volt, mikor olvastam, hogy semmi pénzt nem kapott a klubtól mikor a betegségével harcolt. ez nem volt szép azértS.Agüero írta:Továbbra sem félek tőlük, játékban nem érzem bennük az átütő erőt. Persze lehet, hogy ez is elég lesz nekik.
It's been six years to the day since Abidal scored against Athletic Club in the cup.