Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Futnak és futnak és mikor elfáradnak akkor még azért tovább futnak.LG írta:Nem láttam idén Monaco meccset, de az a 60 gól nagyon komoly. Mi a titkuk? Simán nagy formában vannak, vagy taktikailag nyúltak bele vmi tutiba?

Mit akarsz, csak 20-al rúgtak többet mint a PSGvisca el barca írta:ez bazz.... erre nem találok szavakat... ez a védekezés még a BLASZ-ba is kevés lenne, nem hogy a francia élvonalba. olyan szinten szétkontráznak minket, hogy félelmetesszanaszét rohangál mindenki
![]()
hihetetlen ez a monaco, 20 meccs, 60 rúgott gól![]()
ha ilyen eszetlenül támadunk, kapunk még 3-at

Ajanlom ezt a videót ha még nem láttad volna, brutal spiler. Szivesen odaadnam erte Iscot es Jamestpalesz77 írta:Egy kis Verratti varázslat.
És hová? Juve/Real/Barca? Ha Rakitic megy tőlünk nyáron, akkor beférne simán.palesz77 írta:Marco Verratti's agent: "He'll stay where he is during this window, [but] we don't know what will happen in June yet."
Van egy olyan tippem, hogy nyaron menni fog..
http://britannia.reblog.hu/" target="_blank PLInitom írta:Tudnátok nekem mondani az eu-top bajnokságaival foglalkozó blogokat? Természetesen a jobbak közül. Egy franciával foglalkozó jót tudok de annak mindig elfelejtem a nevét. Szóval spanyol-olasz-német-angol minden jöhetVan egy pici lemaradásom szeretném behozni.
(gyors megvettem a fifa17 et is![]()
![]()
)
http://www.azzurri.co.hu/" target="_blank olaszInitom írta:Tudnátok nekem mondani az eu-top bajnokságaival foglalkozó blogokat? Természetesen a jobbak közül. Egy franciával foglalkozó jót tudok de annak mindig elfelejtem a nevét. Szóval spanyol-olasz-német-angol minden jöhetVan egy pici lemaradásom szeretném behozni.
(gyors megvettem a fifa17 et is![]()
![]()
)

Ja, igy elég ciki, de azt is vegyük figyelembe, hogy nyáron megint volt egy árrobbanás, meg egy kiváló EB-je a fickónak.Bob_Marley írta:Megagiga üzlet...eladod 15-ért és rá másfél évre hazahozod 30-ért.......visca el barca írta:a l'equipe szerint payet-et célba vette a márszej, 30-40 millió euró közötti összegért vinnék "haza"
Megagiga üzlet...eladod 15-ért és rá másfél évre hazahozod 30-ért.......visca el barca írta:a l'equipe szerint payet-et célba vette a márszej, 30-40 millió euró közötti összegért vinnék "haza"

Annyiért megérné, a West Hamből egyértelműen felfelé lóg ki. Bár nem tudom, hogy a Marseille mennyire lenne előrelépés, annyira nem követem őket, de ahogy a tabellát elnézem, az EL-t jelentő 4. hely lehet a maximális cél, és az is igencsak kérdőjeles, őt meg azért jó lenne európai kupasorozatokban látni.visca el barca írta:a l'equipe szerint payet-et célba vette a márszej, 30-40 millió euró közötti összegért vinnék "haza"