Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Samper írta:További újoncai is vannak a B csapatnak különféle időtartamra - egy részük csak kölcsön. Viszont Marlon opciójának lehívására a hírek ellenére nem került sor. Nem lenne gond a túl nagy keret, ha biztosra vehetnénk, hogy komoly tesztelés folyik az A részére és az arra érdemesek előtt valóban nyitva a kapu.
Szerintem, ha csak a fele igaz már az is nevetséges. Ki nem állhatom a magyar focit. De elsősorban nem a gyatra "játék" miatt, hanem az egész közeg, a sok megmondó ember és a belterjes edzők miatt. Egyedül válogatott meccseket nézek, ezt olvasva pedig nem most fog ez a szokásom megváltozni.Tromort77 írta:http://reset.hu/2017/01/25/ujabb-szeren ... lepett-le/
Nem tudom mennyire hiteles ez az oldal, nekem is csak úgy linkelték. De ha igaz akkor pedig minden benne van, hogy miért tart ott a magyar foci ahol.
Ki a tököm az a Barca, hogy lekorlátozzák egy ekkora ígéret játékát.![]()
Úgy tűnik a vezetőség is, mint kiderült, a Haliovicra szóló opciós jogunkat a kölcsön alatt nem érvényesíthetjük, a Las Palmas meg bármikor, szóval ha jól játszik megveszik ők, ha gyenge lesz, akkor meg mi se fogjuk..Samper írta:Én már leírtam Halilovicot. A kinnlevőségeink közül egyedül Samper visszaútját tudom elképzelni.
Úgy tudom, hogy 23 (21?) év alatti játékost nem lehet így elhappolni az adott klub beleegyezése nélkül, aztán valaki cáfoljon rám.Samper írta:Folynak már vele a tárgyalások? Utolsó féléve következik, amikor bárkinek joga van megkörnyékezni.
Folynak már vele a tárgyalások? Utolsó féléve következik, amikor bárkinek joga van megkörnyékezni.palesz77 írta:Alena újabb gólt a 16-oson kívülről, most a spanyolok u19-es meccsén. Mboula adta a gólpasszt, ő szintén La Masia növendék.
Ti tudjátok. Bevallom, nekem már nagyon hiányzik egy fiatal, saját nevelésű extraklasszis. Nem tudom, hogy Alena ilyen lenne-e, de mindenkit, akiben van ilyen esély, sokkal jobban menedzselnék - akár a pár évvel idősebb rutinosabbak igazolásának rovására is.palesz77 írta:Novemberben már szó volt róla, hogy megkezdődtek a tárgyalások, de sok dolgot kell megbeszélni, mi legyen vele, hol játsszon jövőre, milyen opcióval kerüljön fel a nagyokhoz, stbstb. Közben vannak más ügyek is, idő mint a tenger, ő maradni akar, a klub akarja, lehetőséget is kap Luchotól.. Felesleges ezen aggódni szerintem, nem megy ő sehova.