Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mi a kedvenc piád?palesz77 írta:Fogadhatunk, de elég hosszútávú lesz.recrea írta:Annyira unom már a dumád erről a Neymar távozásról, h fogadnunk kéne...sztem nem megy sehovaÉn arra tippelek, hogy a 18/19-es szezonba már nem lesz itt. Ha ezt tartod, tőlem mehet.
![]()
Az baj, szerintem ráléptek arra az útra, amire az Arsenal 2006 után, minden szezon végén kulcsemberek mennek el, helyettük fiatal tehetségek jönnek, akik mire beérnének elviszik őket is. Egyébként Emre Morban is sokat látok, csak ő annak ellenére, hogy majdnem egyidős Dembelével, sokkal csiszolatlanabb, meg fizikumban is sokkal többet kell erősödnie. Neki több idő kell, meg több foglalkozás, de szerintem benne is abszolút megvan a lehetőség, hogy klasszis legyen, nem hiába kapta a török Messi nevet, a mozgása és a cselei tényleg emlékeztetnek rá...bár örülnék, ha egy bajnokságot behúzna ez a garnitúra.
Persze, ezt tudom, profi fociban ez nem sokat jelent igazából. De attól még ha a kettő klub között kell majd pl választania, akkor lehet ez is szempont lesz - már ha bármelyik is bejelentkezik. Emre Mor meg nagy Real drukker, ha már ez téma, még nyilatkozta is 1-2 éve, hogy az az álma, hogy egyszer ott játsszon. De vissza Dembélére. Szerintem még +1 évet marad ott, nem megy most nyáron, fejlődik kicsit még tovább, aztán lép csak. Bár ha így folytatja év végéig, lehet tényleg "felesleges" lesz maradnia, bár örülnék, ha egy bajnokságot behúzna ez a garnitúra.LG írta:Az elmúlt években kötöttek ki ilyenek Madridban, többek között egy Zinedine Zidane nevezetű úriember.
Tényleg nagyon fiatal még, és van ideje, de szerintem ha azt fogja hozni, amit eddig, akkor nyáron menni fognak érte az ajánlatok.Bob_Marley írta:Nem tudom miért írtam Londont
A karácsonyi zűrzavar és idegeskedés.Vagy tudat alatt eladtam a Chelseanek, Asenalnak.
De azon nem változtat, hogy tavaly télen került csak fel a Rennes első csapatához.
Köszönöm, hogy szóltatok, visszaolvasás után sem vettem észre.
Az elmúlt években kötöttek ki ilyenek Madridban, többek között egy Zinedine Zidane nevezetű úriember. Mondjuk őt nem hibáztatom érte, akkoriban abszolút értehető volt, hogy oda igazolt, és vállalta is, hogy korában a Barca volt a kedvenc csapata. Sokkal korrektebb, mint amikor vki lenyilatkozza, hogy egy adott csapat a kedvence, aztán a riválishoz igazol, és lenyilatkozza, hogy gyermekkori álma vált valóra.Elmeletileg Barca drukker
Fogadhatunk, de elég hosszútávú lesz.recrea írta:Annyira unom már a dumád erről a Neymar távozásról, h fogadnunk kéne...sztem nem megy sehova
Nem a dortmundos Dembeléről beszélünk?Bob_Marley írta:Akármennyire fut is most Londonban, szerintem még korai lenne neki nagyobbat ugrani. Ne felejtsük gyakorlatilag tavaly December óta játszik felnőttek között.
Ő nem a jobboson játszik? Valamelyik meccsről így emlékszem rá, de lehet keverem.palesz77 írta:Elmeletileg Barca drukker, es nyaron is csak azert nem ide jott, hogy fejlodjon elotte kicsit. Nem tudom miert, de en szinte biztos vagyok benne valamiert, hogy itt fog kikotni 1-2 even belul. De ehhez az is "kene", hogy Neymar menjen, ami szerintem szinten 1-2 szezonon belul bekovetkezik. Ez csak az en heppem tudom, de valamiert akkor is ezt erzem.
Es ennek mi koze ahhoz, hogy fel szezonos focista?Nero. írta:Szerintem meg semmivel se mutatott kevesebbet az EBn mint a 120 milliós Pogba.
Szerintem meg semmivel se mutatott kevesebbet az EBn mint a 120 milliós Pogba.Tromort77 írta:Áldani fogja az eget az Everton. Jobban jártak, hogy nem az övéké lett. Tipikus fél szezonos focista. Érdekes, hogy pont egy Spurs gamblingel vele. Mondjuk ha valaki akkor Pochettino tényleg képes kemény munkára fogni a játékosokat, de nagy falat lesz.
Közben hivatalossá vált, hogy 30millió fontért, 5 évre írt alá a francia.roby122 írta: Spurs az utcsó pillanatba elhappolta(nem hivatalos). 30 millió font.
Spurs az utcsó pillanatba elhappolta(nem hivatalos). 30 millió font.Tromort77 írta:Sissoko és az Everton überelte a tavalyi fax gépes Real-t. Magán repülőt küdltek Sissokoért, hogy időben alá tudjon írni, erre Sissoko nem jelent meg.![]()
Elvileg a tottenham leigazolta. (goal.com)Tromort77 írta:Sissoko és az Everton überelte a tavalyi fax gépes Real-t. Magán repülőt küdltek Sissokoért, hogy időben alá tudjon írni, erre Sissoko nem jelent meg.![]()