Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Jogos, bár hozzáteszem, hogy idegenben azért lényegesen gyengébben teljesítenek, mint otthon, de mindenképpen elismerésre méltó, hogy igy lesimázzák őket, hisz egy jó kupacsapatról van szó.Bob_Marley írta:Valóban csak ellenünk tudnak focizni, hiszen harmadikok a bajnokságban és csak mi nyertünk a Pizjuanban.

Kínában a föld lakosságának "csak" a 18.5% él.LG írta:Globális szinten biztos, de Kínában él az emberiség harmada, és az odaigazolása után szinte mindent el lehetne adni a nevével, mesés bevételekre tehetne szert. Más kérdés, hogy nincs rászorulva, hiszen igy is őrült pénzeket keres, a hírnevén meg nem ejtene ekkora csorbát plusz pénzért, amit már kis túlzással nem is tudna hova tenni.Szerintem CR marketingértéke drasztikusabban csökkenne
Globális szinten biztos, de Kínában él az emberiség harmada, és az odaigazolása után szinte mindent el lehetne adni a nevével, mesés bevételekre tehetne szert. Más kérdés, hogy nincs rászorulva, hiszen igy is őrült pénzeket keres, a hírnevén meg nem ejtene ekkora csorbát plusz pénzért, amit már kis túlzással nem is tudna hova tenni.Szerintem CR marketingértéke drasztikusabban csökkenne
Mert mivel keresne rajta rosszabbul, ha CR azonnal Kínába szerződnie 300-ért?palesz77 írta:Megszedi magát máson Mendes, lehet Di Mariát le is passzolja a kínaiaknak, szerintem az arany tojást tojó tyúkját a legmagasabb szinten akarja tartani amíg csak tudja, nem dobja el keletre..
Hátigen, Di Mariát is ha elpasszolja 100-ért, majd kap belőle cirka 20-30 milliot " tiszteletdíjként"palesz77 írta:Azért ez a hír.. Pár héttel az után, hogy CR-nek voltak adóügyei, és kicsit romlott az imázs, jön ez a sztori a semmiből, és kiderül, hogy kaphat évi 100 milliót is, akkor se hagyná el a Realt. Nekem kicsit gyanús. Mendes eszméletlen dörzsölt fazon, baromira érti a dolgát, szerintem ez egy valós ajánlat szépített verziója, amivel ismét jó sajtót generál CR-nek.
Megszedi magát máson Mendes, lehet Di Mariát le is passzolja a kínaiaknak, szerintem az arany tojást tojó tyúkját a legmagasabb szinten akarja tartani amíg csak tudja, nem dobja el keletre..recrea írta:A sok hülye között azért van egy okos is, aki húzna a sztorin 30-50 milliót még utoljára, max ezért nem vetem el a dolgot csípőből.
Megszedi magát máson Mendes, lehet Di Mariát le is passzolja a kínaiaknak, szerintem az arany tojást tojó tyúkját a legmagasabb szinten akarja tartani amíg csak tudja, nem dobja el keletre..recrea írta:A sok hülye között azért van egy okos is, aki húzna a sztorin 30-50 milliót még utoljára, max ezért nem vetem el a dolgot csípőből.
A sok hülye között azért van egy okos is, aki húzna a sztorin 30-50 milliót még utoljára, max ezért nem vetem el a dolgot csípőből.visca el barca írta:ott nem lenne annyira középpontban, nem tudna annyit hisztizni meg nyafogni mint a realbanNero. írta:300 milliot fizetnenek Ronaldoert a Kinaiak. Szerintem Perez ennyiert boldogan eladna, de CR evi 600 millio euos fizetesert se menne oda, neki a neve fontosabb.
ott nem lenne annyira középpontban, nem tudna annyit hisztizni meg nyafogni mint a realbanNero. írta:300 milliot fizetnenek Ronaldoert a Kinaiak. Szerintem Perez ennyiert boldogan eladna, de CR evi 600 millio euos fizetesert se menne oda, neki a neve fontosabb.

Annyit vizsgáltak max, eltiltás 9 gyereknek volt "csak". Nálatok 8 volt alapból, amiből 2 lett valós aztán. Itt le is van vezetve, hogy mi volt a gyerekekkel a gond - név nélkül.Veidt_madridista írta: szemben nálatok pl 60 korul volt.
Az Atletinek azert maradt a két szezon, mert nem fellebbeztek. Egyebkent az ugy pontos részletei meg nem ismertek, de mindenhol azt rebesgetik hogy nalunk 3-4 játékos eseteben álltak meg a vadak vegul, szemben nálatok pl 60 korul volt.MessiNeymarSuarez írta:Na CAS ítéletet hozott, kőkemény bűntetést kaptak: kitiltották őket a téli átigazolás
Vicc![]()
![]()
És még ezek után van arcuk azt a szöveget nyomni hogy a Barcát tolják, és hogy a Real Madridban mindenki tökéletes és minden szabályos...Szerintem nem kell emlékezni hogy mennyire nagy fikaáradat jött a Barcára a világból mikor kiderült hogy eltiltást kapnak...
Ezek után van még kérdése valakinek hogy Perezéknek mekkora befolyásaik vannak?
SZERK: Atletinek elvileg maradt a 2 szezon, bravo...
Egybevág azzal amit én írtam lentebb, ráadásul más a forrás. Zidane fiainak van spanyol állampolgársága. Emellett apjuk már a leigaolásuk elött a klubb alkalmazotja volt, így nem merülhetne fel amúgy sem a gyanú, hogy csak miattuk kapott Zizu állást.ntibi67 írta:Ha már vetted a fáradtságot,hogy ide regisztrálj,és látom madridi ügyekben jól informált vagy,megkérdezném Zidane fiai rendelkeznek spanyol állampolgársággal?Florentino Perez írta:Érdekes mindig ilyen embereket olvasni, akik azt írják a másik oldal elfogult (bezzeg ők) , miközbe semmi rálátásuk sincs a dologra, csak annyit fognak fel a dologból, hogy a riválisnak csökkentették, tehát a "margit" ezt is megússza. Bár egy barca oldalon vagyok tudom, csak gondoltam leírom, hogy soha nem értettem az ilyeneket, akik 0 információ alapján ítélkeznek.
Az ügyhöz: "A Real Madrid játékosai közül 39-et vizsgáltak, de csak nyolc esetben találtak állítólagos szabályellenességet. Ez teljesen abszurd, mert a nyolc játékos között szerepel például Zidane két fia és Ezequiel Garay testvére is."
Én nem állítom, hogy az az 5 ismeretlen gyerek szabályosan lett átigazolva, de így, hogy Zidane fiai is ott vannak, nekem ez az egész ügy erőltetettnek tűnik, hogy akkor már a Madrid is kapjon valami büntetést.
általában ez az a pont ahol a legtöbb szabálytalanságot találják, mert ezzel trükköznek a klubok. Egy ekora gazdasági hatalommal bíró klubnak mint az Atletico, Barca és Real semmiség egy a klubhoz hivatalosan nem köthetö céghez betolni a szülöket.ntibi67 írta:A FIFA ÁTIGAZOLÁSI SZABÁLYZATÁNAK 19. PONTJA
a) A játékosok szülei is a szerződtető klub országába költöznek a futballhoz nem köthető okból.
Magyar wikipedia, de remélem megteszi:ntibi67 írta: Ha már vetted a fáradtságot,hogy ide regisztrálj,és látom madridi ügyekben jól informált vagy,megkérdezném Zidane fiai rendelkeznek spanyol állampolgársággal?
Ha már vetted a fáradtságot,hogy ide regisztrálj,és látom madridi ügyekben jól informált vagy,megkérdezném Zidane fiai rendelkeznek spanyol állampolgársággal?Florentino Perez írta:Érdekes mindig ilyen embereket olvasni, akik azt írják a másik oldal elfogult (bezzeg ők) , miközbe semmi rálátásuk sincs a dologra, csak annyit fognak fel a dologból, hogy a riválisnak csökkentették, tehát a "margit" ezt is megússza. Bár egy barca oldalon vagyok tudom, csak gondoltam leírom, hogy soha nem értettem az ilyeneket, akik 0 információ alapján ítélkeznek.MessiNeymarSuarez írta:Na már eközben a Real hivatalos kommünikéje ekézi hogy nem voltak elég tökösek a tiltás teljes eltörléséhez...![]()
Van pofájuk.... Persze a sok elfogult meg el is hiszi, hogy tényleg 100%-ban ártatlanok, és a csúnya gonosz FIFA-UEFA-CAS a szemét
Az ügyhöz: "A Real Madrid játékosai közül 39-et vizsgáltak, de csak nyolc esetben találtak állítólagos szabályellenességet. Ez teljesen abszurd, mert a nyolc játékos között szerepel például Zidane két fia és Ezequiel Garay testvére is."
Én nem állítom, hogy az az 5 ismeretlen gyerek szabályosan lett átigazolva, de így, hogy Zidane fiai is ott vannak, nekem ez az egész ügy erőltetettnek tűnik, hogy akkor már a Madrid is kapjon valami büntetést.