MessiNeymarSuarez írta:Na már eközben a Real hivatalos kommünikéje ekézi hogy nem voltak elég tökösek a tiltás teljes eltörléséhez...

Van pofájuk.... Persze a sok elfogult meg el is hiszi, hogy tényleg 100%-ban ártatlanok, és a csúnya gonosz FIFA-UEFA-CAS a szemét

Érdekes mindig ilyen embereket olvasni, akik azt írják a másik oldal elfogult (bezzeg ők) , miközbe semmi rálátásuk sincs a dologra, csak annyit fognak fel a dologból, hogy a riválisnak csökkentették, tehát a "margit" ezt is megússza. Bár egy barca oldalon vagyok tudom, csak gondoltam leírom, hogy soha nem értettem az ilyeneket, akik 0 információ alapján ítélkeznek.
Az ügyhöz: "A Real Madrid játékosai közül 39-et vizsgáltak, de csak nyolc esetben találtak állítólagos szabályellenességet. Ez teljesen abszurd, mert a nyolc játékos között szerepel például Zidane két fia és Ezequiel Garay testvére is."
Én nem állítom, hogy az az 5 ismeretlen gyerek szabályosan lett átigazolva, de így, hogy Zidane fiai is ott vannak, nekem ez az egész ügy erőltetettnek tűnik, hogy akkor már a Madrid is kapjon valami büntetést.