Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
2015-höz képest szerintem is visszaesés a játékunk, de a 2014-es évnél pl. sokkal jobbra értékelem, ott a City elleni meccsek, és a tavaszik Klasszikuson tudtunk jól játszani, az év nagy részében szenvedés ment.Nekem azzal van a problémám, h ennek az 59 meccsnek jelentős része csak nyomokban tartalmazott focit. Összehasonlítva a 2015-ös évvel, sztem rendkívül csúfos a látvány, úgy, h elvileg erősödött a csapat. Oké, a 2015 kiemelkedő év volt, de számomra érthetetlenül nagy a kontraszt.
Neked lehet hogy nem, de akik a Guardiola érában csatlakoztak a klubhoz azok már egy bajnoki cím+királykupa+szuper kupa év miatt is rinyálnak olyan dolgokról nem beszélve hogy pl. megint mi adtuk az aranycipőst vagy hogy a BLben megint (2007 óta) olyan csapat ellen estünk ki akik később a döntőbe mentek.LG írta:Szerintem nem lehet elvárás minden évben a bajnoki cím, főleg nem egymás után hármat nyerni.
Többen itt azt szeretnék ha két egyforma képességű sorunk lenne,ja és minden évben minimum két kupát nyerjünk.Valószínűleg ők azok a szúrkolók akik a Pep korszak szülöttei.Csak hogy ez egy álomvilág,amihez 3x ekkora árbevétel kellene.És lehet mi lennénk a világ legellenszenvesebb csapata.Az én Barcelonám sosem volt hibátlan és tökéletes.Az utópia nem az én világom.S.Agüero írta:Mikor volt erősebb cseresorunk?Reménykedni lehet a Madrid bukásában bár én sokat nem raknék rá, hogy ebben a szezonban mi bukunk majd kevesebbet, mert gyenge a cseresorunk ill. a kulcsfiguráink közül is többen maguk alatt teljesítenek sorozatosan.
Mikor volt erősebb cseresorunk?Reménykedni lehet a Madrid bukásában bár én sokat nem raknék rá, hogy ebben a szezonban mi bukunk majd kevesebbet, mert gyenge a cseresorunk ill. a kulcsfiguráink közül is többen maguk alatt teljesítenek sorozatosan.
Számomra ez nem akkora tragédia, a nagy számok törvénye szerint valószínű volt már egy olyan időszak, mikor a Real jön ki jobban a lépés. De nagy különbség nincs a két csapat között, nem vertek agyon a Klasszikuson, sőt nekik kellett örülni az 1 pontnak.A statisztikák meg abszolút nem mérvadóak, amíg van nálunk sokkal (6 ponttal) jobb csapat.
Szerintem sem volt tök nulla évünk, hülye aki azt mondja, hogy egy bajnoki cím után is nulla a naptári évi teljesítmény, de azért az is erős túlzás lenne, hogy jó évünk volt.LG írta: Ezekből is látszik, messze nem volt ez annyira pocsék év, mint amilyennek sokan megélték itt a fórumon. Az őszi gyengébb formánk szerintem valahol törvényszerű is volt két remek szezon után, de mióta Iniesta visszatért, megint jó formát mutatunk. Nem ez volt a legjobb évünk, de én nem vagyok elégedetlen.
A "vak atma" ellen mindenki csak szív, ráadásul címet védeni marha nehéz szerintem a Bayern ellen most kiestünk volna. Az elbukott klasszikus tényleg gáz volt de a bajnokság meglett ami nagyszerű. Az őszi kezdésünk azért zavaró nekem, mert direkt nem mentünk el túrázni hogy jobb formában legyen a csapat de biztos vagyok benne hogy lesz még olyan pillanat amikor a saját kezünkben lesz a sorsunk a ligával kapcsolatban.csababarca írta:Nekem az tette negatívvá az évet, hogy a vak atmatól kiestünk, meg hogy a tavaszi klasszikuson beégtünk.
Illetve szomorú,hogy ősszel otthon hullajtottunk el nagyon fontos pontokat.
Ezekből is látszik, messze nem volt ez annyira pocsék év, mint amilyennek sokan megélték itt a fórumon. Az őszi gyengébb formánk szerintem valahol törvényszerű is volt két remek szezon után, de mióta Iniesta visszatért, megint jó formát mutatunk. Nem ez volt a legjobb évünk, de én nem vagyok elégedetlen.S.Agüero írta:FC Barcelona in 2016:
59 official games
44W 8D 7L
Goals 174-43
Clean Sheets 28
Trophies 3
Szerintem gesztusnak szép nyilván mindenki vehetne magának napi húszat is, de ez legalább egy hasznos tárgy nem egy csekk.MQuCsabi írta:Ez szerintem olyan gáz. M3g ha ifiben tenné....
Nero. írta:A tegnapi meccs után karácsonyi ajándékként Bartomeou minden játékosnak és stábtagnak ajándékozott egy iPhone 7est. Gondolom a fizetésükből nem tellett volna.
Ön nyert!Messias2 írta:Szerintem arra gondol, hogy a Gomes ellenes "megszólalások" már nagyon túl vannak tolva a fórumon.