Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ezt nagyon jónak tartom, szezon végén érdemes lesz megnézni, ki hogy végzett. De emlékszem, régebben osztályozva is voltak a játékosok, az talán még korrektebb képet adna, a végén egy átlaggal mindenkinél. Ez csak egy ötlet következő szezonra.palesz77 írta:A Málaga elleni meccs eredményeit sajna elkevertem valahova, de a többit jegyzem. 2 féleképp írom fel, egyszer úgy, ami a szavazáson is lesz, hogy az 1. helyezett 5 pontot kap, a 2. 3-at, a 3. 1-et. Ebbe 47 ponttal vezet, SR a második 22 ponttal, Arda a 3. 15-el.Messias2 írta:Kíváncsi lennék, idei szezonban eddig hányat nyert Messi??
Emellett meg írom úgy is, hogy a szavazatokat szám szerint mindenkihez felírom. Itt is vezet, nem meglepő módon, a mostaniakkal együtt van 191 szavazata. SR a második itt is 59 ponttal, Piqué meg a 3. 48-al.
Amúgy 19 meccsből 9-en lett első Leo, 2-n harmadik. 13-on meg kapott szavazatot.
Remélem megfelelt.
A tény az volt, hogy (végre) jól játszottunk. Amennyiben elővesszük őket, amikor nem megy - magam is - úgy korrekt, ha jó játéknál meg megdicsérjük őket. Mi ezzel a baj?crixus írta: Jó meccs volt az tény, de ez semmit sem von le abból, hogy az őszi teljesítményünk pocsék volt. Sőt, ilyen gyenge őszt legutóbb 2007-ben produkáltunk, az a szezon Rijkaard állásába került. Hajszálpontosan így álltunk 16 forduló után. Másodikként a Real mögött, csak akkor épp 4 és nem 6 pont volt a hátrány. (Tuuuuuddooom, hogy most csak három, de az idei Valencia inkább vicc kategória, mint komoly csapat. Majd pont ellenük fog bukni a Real.)
Szóval lehet hergelni a többi fórumozót, csak a tényeket akkor sem tudod megváltoztatni.
A Málaga elleni meccs eredményeit sajna elkevertem valahova, de a többit jegyzem. 2 féleképp írom fel, egyszer úgy, ami a szavazáson is lesz, hogy az 1. helyezett 5 pontot kap, a 2. 3-at, a 3. 1-et. Ebbe 47 ponttal vezet, SR a második 22 ponttal, Arda a 3. 15-el.Messias2 írta:Kíváncsi lennék, idei szezonban eddig hányat nyert Messi??
Ez most gonosz volt.visca el barca írta:jó kis meccsel zártuk az idényt, néha-néha már a régi barcát láttam a pályán. élvezzük amíg lehet, mert ha ini, majd utána messi is visszavonul ennek a korszaknak végérvényesen vége lesz![]()
nem akarok személyeskedni, de kíváncsi lenék, hogy a gyengébb meccsek utána az állandóan hörgő atalanta és barátai hol vannak ilyenkor? gondolom pont nem érnek rá

Kíváncsi lennék, idei szezonban eddig hányat nyert Messi??S.Agüero írta: Palesz elvileg igen, de lehet már megunta.![]()
Palesz elvileg igen, de lehet, már megunta.Messias2 írta:Ezeket a meccs legjobbja szavazásokat valaki vezeti??
Tobias88 írta:Kapott gólnál Mascherano nem tudom hol járt. Még a végén Umtiti majdnem oda ért a másik játékoshoz is, miközben előtte még más volt az embere. Nem mondom, hogy Busquets oda ért volna, mert nem, de Mascherano-tól elvártam volna főleg úgy, hogy passzolásban / labdabirtoklásban / csapat irányításában nem veszi fel a versenyt. A védekező középpályásnak nálunk mindig hátul a helye, pár év alatt megtanulhatta volna
Jó meccs volt az tény, de ez semmit sem von le abból, hogy az őszi teljesítményünk pocsék volt. Sőt, ilyen gyenge őszt legutóbb 2007-ben produkáltunk, az a szezon Rijkaard állásába került. Hajszálpontosan így álltunk 16 forduló után. Másodikként a Real mögött, csak akkor épp 4 és nem 6 pont volt a hátrány. (Tuuuuuddooom, hogy most csak három, de az idei Valencia inkább vicc kategória, mint komoly csapat. Majd pont ellenük fog bukni a Real.visca el barca írta:jó kis meccsel zártuk az idényt, néha-néha már a régi barcát láttam a pályán. élvezzük amíg lehet, mert ha ini, majd utána messi is visszavonul ennek a korszaknak végérvényesen vége lesz![]()
nem akarok személyeskedni, de kíváncsi lenék, hogy a gyengébb meccsek utána az állandóan hörgő atalanta és barátai hol vannak ilyenkor? gondolom pont nem érnek rá
Nem játékossal kell pótolni, hanem egy taktikailag kompetens edzővel.MessiNeymarSuarez írta: Tényleg a legfontosabb hogy Iniestát pótoljuk mihamarabb, nagyon kell nekünk. Persze őt pótolni csak egy fiatal Iniestával lehetne, de jelenleg ez nem játszik.
Jajj ne is mondj ilyetvisca el barca írta:jó kis meccsel zártuk az idényt, néha-néha már a régi barcát láttam a pályán. élvezzük amíg lehet, mert ha ini, majd utána messi is visszavonul ennek a korszaknak végérvényesen vége lesz![]()

Ez ütött.
Ezzel is vitatkoznék.LG írta:Ezt nagyon adom. Pontban semmivel nem ér többet ez a győzelem, mint egy gyenge játékkal 1-0-ra behúzott, de mint szurkolónak hatalmas élményt, feltöltődést ad, de a nem Barca szurkoló, futballt szerető emberek is azt hiszem tökéletesen ki lettek szolgálva.Amíg ilyen játékot látok hétről-hétre engem semmilyen cím nem érdekel. Ez nekem mindennel felér, ha ilyen meccseket láthatok mint a mai.
Jó szájízzel zárjuk az évet, ami bajnokságot illeti, innen kell folytatni, és akkor még bármi lehet.

Iniesta volt közelebb az emberhez. Masche felment nyomást helyezni, majd Alba lába mellett elment a labda, majd Umtiti meg határozatlan volt. Masche alapból hátrányból futott vissza. Ini volt aki középen mozizott igazából.S.Agüero írta:Jól játszott Masch, de azért a gól az övé volt, nem jött vissza az emberrel.
Bob_Marley írta:Ezért sem lehet meccs embere, ha az nincs magasan ő volt a legjobb a mezőnyben szerintem. Hiába voltak Messinek gólpasszai és góljai, Suarez dupla Mascherano hiba nélkül volt a mezőnyben, vagyis hát addig.S.Agüero írta:Jól játszott Masch, de azért a gól az övé volt, nem jött vissza az emberrel.