Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ez egy sport.... nem kell gyűlölni senkit, ha mégis akkor be kell fejezni az egészet.Yokozuna írta:Igen, GYŰLÖLNI!Titinho írta:
Gyűlölni...![]()
![]()
Csak ne a pontokat csorgassukBob_Marley írta:Kézben a meccs, hiába vannak jó támadásai az Espanyolnak és hátul is rendre jól mozognak, Suarezzel nem bírsz.Nem hiszem, hogy gond lenne a második félidőben, szépen csendben le kell csorgatni és mindenki mehet a megérdemelt pihenőjére.
Nehogy a csorgatásból döntetlen legyen.Bob_Marley írta:Kézben a meccs, hiába vannak jó támadásai az Espanyolnak és hátul is rendre jól mozognak, Suarezzel nem bírsz.Nem hiszem, hogy gond lenne a második félidőben, szépen csendben le kell csorgatni és mindenki mehet a megérdemelt pihenőjére.
Igen, GYŰLÖLNI!Titinho írta:
Gyűlölni...![]()
![]()
Megérdemelnének még egy 4-et, hadd égjenekYokozuna írta:Kevés ez az egy null. Nehogy baj legyen.
Még sárgát sem kapott..BarcafanTomee írta:Caicedót már le kellett volna küldni. Még jó hogy dicsértem a bírót...
BarcafanTomee írta:Caicedót már le kellett volna küldni. Még jó hogy dicsértem a bírót...
Igen, ám itt egy Katalán dologról beszélünk:)MessiNeymarSuarez írta:hedora írta: Köszönöm szépen:)
Sok városnak van maradi, és radikális oldala. Hasonló a helyzet Madridban is.
Iniesta meg...Akkora varázsló, hogy Harry Potter hozzá képest csak egy holmi fakezű mugli...![]()
Gyűlölni...Yokozuna írta:Én csak annyit tudok, hogy az Espanyolt utálni kell.