Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ezt meg a Sevilla utani meccs utan mondta Pique. En akkor azt mondtam igaza van. Tartom. Az hogy sokak szerint Ronaldo egy szinten van vele, vagy hogy meg jobb is nala az csak azt mutatja hogy mennyire felszines vilag van 2016ban.[Piqué on twitter: "If Ballon d'Or was awarded to the best player in the world, Messi would have won it every year since 2009. Another level."
Madridistak valamiert nagyon szeretik egy lapon emliteni Messit meg Ronaldot.hiába vagyunk ehhez már hozzászokva a két úriember miatt.
hedora írta:Valaki magyarázza már el nekem.. miért nem MESSI az aranylabdás...
Ma megint olyat láttunk...ki lenne jobb a futball törtlnelemben?
Jah igaz.. RONCIKA:)
CR ma hármat rúgott, Messi csak egyet, ne viccelj már...hedora írta:Messi Mseesi és Messi:)
Irónikusan kérdem..ki az aranylabdás:) ez a világ röheje...
Ember szakadj már le Ronaldorol, komolyan már nekem cseszi a szemem, hogy csak vele tudsz foglalkozni.. örülj neki, hogy ma ilyet láthattunk Messitől, de ez amit művelsz már rohadt idegesítő.hedora írta:Valaki magyarázza már el nekem.. miért nem MESSI az aranylabdás...
Ma megint olyat láttunk...ki lenne jobb a futball törtlnelemben?
Jah igaz.. RONCIKA:)

Ez a videó nevetségessé teszi az egész aranylabdátMessias2 írta:Messi 2016
Én maximálisan támogatlak benne. Kb. annyira okos gondolat, mint hogy Neymar legyen a középpályás a sok gólpassza és a jó védekező statjai miatt, vagy hogy Arda legyen középcsatár, mert gólerős. De ilyen alapon Pique is lehetne 9-es, Neuer meg vkp.palesz77 írta: Igen, továbbra is folytatom a szélmalomharcot a "Leot a középpályára" mozgalom ellen..
Szép és jó volna ha így lenne de gyakorlatilag mind a 4 különbőző poszton játszott/játszik, míg előző kettő irányító/mélységi irányító, addig Zizou azért inkább támadó kp-s volt. Ráadásul mind a 4-nek tök más a csapaton belüli szerepe és más támagatást is kaptak.Nero. írta: Jobb irányító mint Xavi/Pirlo vagy Zidane volt. Ez tény.
Ezért köszi, jó volt visszanézni. Még a zene is patent volt, baromi jó videó. Eszméletlen mikre képes Leo, néhány passzt elfelejtettem már, túl sok tanári kiugratása van..Messias2 írta:Messi 2016
Ez viszont nem igaz szerintem, ha az irányítók feladata annyiból állna, hogy utolsó passzokat adjanak, akkor még azt mondom, de főleg a Xavi féléknek nem is ez az elsődleges feladatuk. Kell ez is a játékukba persze, hogy a legszűkebb elitbe tartozzanak, de Messi azon a poszton amin ez előbb említett 2 úriember játszott, nem élne meg szerintem, legalábbis a mai fociba nem.Nero. írta:Jobb irányító mint Xavi/Pirlo vagy Zidane volt. Ez tény.
Jobb irányító mint Xavi/Pirlo vagy Zidane volt. Ez tény.S.Agüero írta:Nem ember. Ez így egyben nagyon kemény, milyen szeme van a palinak.
Én meg merem kockáztatni hogy teljesítményben a legjobb éve volt, olyan mint a jó bor, évről évre jobb lesz. Minden idők legjobb játékosa nálam nem kérdés.Messias2 írta:Messi 2016