Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ezzel az a baj, hogy gyakorlatilag az egész ősz, meg a tavasz fele.palesz77 írta:
IV. Az év csalódása a Barcában:
Csupán a tisztánlátás végett, ha itt nemre szavazok, azzal én részt veszek a szavazásban, holott mégsem?PCsabi írta:Az Év szavazásáról is van szavazás!
Benne vagyok, ha kell, segítek is, mint tavaly.palesz77 írta:Így év vége lévén eszembe jutott, van igény idén is Év Szavazására? Mert akkor a napokba el is kéne kezdeni a jelöltállítást, de ha nem akarjátok, akkor feleslegesen nem csinálom..

Nem csillagkaptul, meg Tardist írtam.P.U.Y.O.L. írta: nem teleportálunk...
nem teleportálunk...TripleH írta:50 év múlva, már úgy fog szólni, hogy olyan hyper-loop után...Bob_Marley írta: Nálunk így mondják.A hajó mikor kifut te balga.
De lehetne vonat is, szekér az nagyon prosztó.
50 év múlva, már úgy fog szólni, hogy olyan hyper-loop után...Bob_Marley írta: Nálunk így mondják.A hajó mikor kifut te balga.
De lehetne vonat is, szekér az nagyon prosztó.
Nálunk így mondják.recrea írta:Keresd már meg nekem ezt a mondástBob_Marley írta:Van az a mondás, hogy olyan hajó után nem futunk.elképzeltem, ahogy futsz a vizen a hajó után
![]()
Ez a mondás szekérrel van
Van másik palija, azért ellenséges és azért is szakított.

Azért bízom benne, hogy nem ezért. Az eléggé szíven ütne.recrea írta:Keresd már meg nekem ezt a mondástBob_Marley írta:Van az a mondás, hogy olyan hajó után nem futunk.elképzeltem, ahogy futsz a vizen a hajó után
![]()
Ez a mondás szekérrel van
Van másik palija, azért ellenséges és azért is szakított.
Keresd már meg nekem ezt a mondástBob_Marley írta:Van az a mondás, hogy olyan hajó után nem futunk.
95%uk ilyen pedig, ugy hogy vedd ugy hogy ez egy lecke volt. Eleg egyszer megtalalni az igazit 30 korul, addig enjoy life.MatsMessi írta:Nem azt mondanám, hogy kihevertem már, csak eléggé rosszul esik ahogy bánik velem. Nagyon ellenséges velem. Én voltam ott neki bármilyen esetben, ami természetes, csak hát azért utána nem ezt várná az ember. Én tényleg azt hittem, hogy Ő az igazi, de ahogy bánik velem 1 hete, így nem ismerek rá.