Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Vagy rotálhatna többet. De egyébként valaki úgyis mindig sérült. Januárban Mané meg afrika kupázik. Szóval egy ideig biztos kezdő lesz.palesz77 írta:Origi eddig 7 meccsen volt kezdo, azokon lott 6 golt. Kar, hogy Coutinho felepulese utan ujra padra kerul, de igazabol nem tudom ki helyett lehetne berakni - Firmino max, en meg is lepnem mondjuk, de megertem Kloppot ha nem teszi, par dologban jobb a brazil.
Mondj valakit akinek jól ment LVG alatt akkor.LG írta: Tavaly nem követtem annyira MU-t, de úgy tudom, már akkor sem ment neki igazán. Nem lehet, hogy a Southampontban túl lett árazva? A PL-ben nagy divat a középszerek túlfújása.
Szerintem erőn felül teljesítenek, össze is jönnek nekik dolgok, hosszútávon nem hiszem, hogy fenn lehetne ezt a formát tartani. De ez az őszi menetelés sokat érhet nekik, könnyen lehet, bajnoki címet. Egyedül a City állíthatna meg őket, ha tavaszra összeállnának, a Liverpoolt még kevésnek tartom erre, az Arsenalt pedig még mindig kevésnek, 2-3-4. helyre tökéletesek, de nincs meg bennük az a plusz, ami a PL megnyeréséhez kéne.pep71 írta:A sokak által leírt Fabregas kezd visszarázódninagyon megy a Chelsea, igaz, hogy párszor mázlijuk is volt, de most nagyon(PL szinten) elhúzhathatnak a többi csapat elől, ha valaki még időben nem veri el őket
Tavaly nem követtem annyira MU-t, de úgy tudom, már akkor sem ment neki igazán. Nem lehet, hogy a Southampontban túl lett árazva? A PL-ben nagy divat a középszerek túlfújása.Még nem hivatalos, de nagyon úgy néz ki, hogy létre jön.
A Gueye, Barkley, Schneiderlin kp elég jól hangzik. Koeman meg mint tudjuk tudja használni Schneiderlint, nem úgy mint Mou.
Na, ő világéletében megállíthatatlan volt.palesz77 írta:
Lallana meg ismet betalalt, iden megallithatatlan.![]()
Zóna védekezés. Öziléknek csak lassítania kellene a lendületből érkezőket.Veidt_madridista írta: Mondjuk Wengert is megkérdezném hogy miert állítja oda...
Mondjuk Wengert is megkérdezném hogy miert állítja oda...Tromort77 írta:https://streamable.com/qg9h Özil
Még félre is állt.Tromort77 írta:https://streamable.com/qg9h Özil
Pont ennek kapcsán jutott eszembe, hogy sokan örülnének neki itt. Én bármennyire is kedvelem a karakterét szerintem baromira nem működne itt.palesz77 írta: Amúgy igen, miket kapna itt Klopp, ha úgy építene csapatot olyan hibákkal, mint most..![]()
Ettől függetlenül a lehető legtökéletesebb helyre rúgta.palesz77 írta:Csak szerintem lett volna az azért egy fogható szabad?Bravúrral ugyan, de Karius majdnem fogta így is, csak szerintem kicsit mellényúlt.

Én is örülök, hogy nincsenek, a stílusuk sem nagyon ízlik a mieinknek. De amúgy a Leicesteré sem, attól függetlenül, hogy idén közel sem olyan jók, mint tavaly, lehet jobban megszenvednénk velük, mint azt sokan gondolnák.Nero. írta:Top 3 szabadrúgáslövő.TripleH írta:Payet a szabadot nagyon szépen tekerte be egyébként.
A Chelsea megint nyert. Még jó hogy nincsenek a BLben mert egyelőre senki se találja Conte 3-4-3ának az ellenszerét.
Bravúrral szerintem is oda lehetett volna érni.Csak szerintem lett volna az azért egy fogható szabad? Bravúrral ugyan, de Karius majdnem fogta így is, csak szerintem kicsit mellényúlt.