Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mindjárt elbújok amiért merek örülni egy Barca játékos első góljának, mégha ez csak egy barátságos meccs is.crixus írta:Úgy örültök itt sokan Paco-nak... a srác egyszerűen flop igazolás el kellene fogadni. Egy nulla. Most egy barátságos meccsen sikerült nagy nehezen begyötörnie egy gólt. Hurrá.Én a télen visszaküldeném a francba Valencia-ba.
Játszott kb 600 percet, de te már küldenéd vissza, hurrá...crixus írta:Úgy örültök itt sokan Paco-nak... a srác egyszerűen flop igazolás el kellene fogadni. Egy nulla. Most egy barátságos meccsen sikerült nagy nehezen begyötörnie egy gólt. Hurrá.Én a télen visszaküldeném a francba Valencia-ba.
Voltak olyan hirek, hogy Barca mezben palyara lep ma kicsit.Primitive írta:Veletek mi van srácok? Xavi az Al Sadd játékosa, és tegnap nyertek 8-0-ra. Vagy ez valami liga válogatott?
Kár, pedig szívesen megnéztem volna ma.palesz77 írta:ZBarca, most lattam Twitteren egy kepet Xavirol oltonyben a VIP paholyban, nem fog o ma jatszani szerintem..
Passz, pedig főként miatta is nézem.palesz77 írta:Xavi nincs a padon egyik csapatnal se nem? Vagy eredmenyek.com hazudik?
Ezen.palesz77 írta:Te hol nezed? Hatha elmegy az enyem