A fórumon az idősebbek közé tartozom, nem tehetek róla, hogyha mégis rosszul ítélem meg Pep-et. Sablon lett ez a Xavi - Ini - Messi triózás, de lássuk be, hogy ez a 3 ember kegyetlenül kiemelkedett az akkori futballban CR-el egyetemben. Emellett volt egy olyan védelme (Abidal, Alves, Puyol, Piqué mellé még Marquez), akik mellett nem sok ember ment el. Persze neki köszönhetjük Busit (bár nálam itt is bibi van, mert miatta ment el az egyik kedvencem Yaya, akit hanyagolt a City-ben is, most meg, hogy ég a ház, tolja feszt, nyert is már meccset a City-nek az öreg).
Mindemellett Pep behozta a tiki-takát (ami véleményem szerint már előtte is jellemezte a Barcát, max nem volt elnevezése), de azért valljuk már be, hogy Deco-val (nem lebecsülvén, nagyszerű játékos volt), Edmilson-nal meg a többiekkel sosem működhetett olyan tökéletesen, mint a Xavi - Ini - Messi trióval (ezt is úgy ismerem el, hogy Messi-t rühellem, nem tehetek róla, ez van).
Kinevettek, hogy írtam felküldte a legjobb 11-et, más edző sem csinált volna mást. Oké, aláírom, de a gála kezdőből ha valaki már félidőben kiköpte a tüdejét ő akkor sem változtatott, max a 85. percben. Akkor változtatott a kezdőn, ha valaki lesérült hosszabb időre.
Nálam az a jó edző, aki beletud nyúlni a meccsbe hogyha úgy van, ha nem is szimplán jó cserékkel, akkor taktikai változtatással, nála pedig ilyen nincs, van a 4 - 3 - 3, vagyis nálunk ez volt (Bayern meccset nem néztem, nem érdekelt, én nem is írtam, hogy bukott volna velük) és kész.
Ettől függetlenül drukkolok neki, a City sok játékosával szimpatizálok, plusz csak azért is megnyerhetné a bajnokságot, hogy tovább köpködhessem a Premier League-t, hogy spanyol trénerrel nyerte meg egy csapat az első évében.
U.i.: a spanyol vb címben benne volt, leginkább Busquets felfedezésével.