Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Úgy tudom, hogy 23 (21?) év alatti játékost nem lehet így elhappolni az adott klub beleegyezése nélkül, aztán valaki cáfoljon rám.Samper írta:Folynak már vele a tárgyalások? Utolsó féléve következik, amikor bárkinek joga van megkörnyékezni.
Folynak már vele a tárgyalások? Utolsó féléve következik, amikor bárkinek joga van megkörnyékezni.palesz77 írta:Alena újabb gólt a 16-oson kívülről, most a spanyolok u19-es meccsén. Mboula adta a gólpasszt, ő szintén La Masia növendék.
Ti tudjátok. Bevallom, nekem már nagyon hiányzik egy fiatal, saját nevelésű extraklasszis. Nem tudom, hogy Alena ilyen lenne-e, de mindenkit, akiben van ilyen esély, sokkal jobban menedzselnék - akár a pár évvel idősebb rutinosabbak igazolásának rovására is.palesz77 írta:Novemberben már szó volt róla, hogy megkezdődtek a tárgyalások, de sok dolgot kell megbeszélni, mi legyen vele, hol játsszon jövőre, milyen opcióval kerüljön fel a nagyokhoz, stbstb. Közben vannak más ügyek is, idő mint a tenger, ő maradni akar, a klub akarja, lehetőséget is kap Luchotól.. Felesleges ezen aggódni szerintem, nem megy ő sehova.

palesz77 írta:Due to lack of game time and unsettlement, Hamburg midfielder Alen Halilovic (20) called Robert Fernandez asking for help. Halilovic has admitted his mistake of not taking the advice of Barca's technicians of playing in LaLiga & now wants to return to Spain. Barcelona sold Halilovic (20) to Hamburg for €5M, and in case the club wants to repurchase the midfielder, Barca will have to pay €10M. [MD]
Na, vajon az utolsó előtti pillanatban leesett neki, hogy így nem mehet tovább?Nem lenne rossz, mert akkor még lehet belőle valaki, tehetség az adott..
Hát ez szerintem inkább mar az utolso utáni pillanat, ezzel elkésett. Valamit tenni kéne, hogy ezek a Juvenilben vagy a Bben csillogó tehetségek ne kapjanak ekkora hypeot a médiától mert szerintem ez az egyik oka annak hogy elkallódnak. Valaki kioszt 3 szebb gólpasszt és youtubeon mar ott a "Next Xavi" videó. 16 évesen kapnak már egy akkora nyomást meg egy önbizalomlöketet ami biztos hogy nem egészséges.palesz77 írta:Due to lack of game time and unsettlement, Hamburg midfielder Alen Halilovic (20) called Robert Fernandez asking for help. Halilovic has admitted his mistake of not taking the advice of Barca's technicians of playing in LaLiga & now wants to return to Spain. Barcelona sold Halilovic (20) to Hamburg for €5M, and in case the club wants to repurchase the midfielder, Barca will have to pay €10M. [MD]
Na, vajon az utolsó előtti pillanatban leesett neki, hogy így nem mehet tovább?Nem lenne rossz, mert akkor még lehet belőle valaki, tehetség az adott..
Az utolsó 20 percben már kb. a hajamat téptem. Cardona-t szerintem lehetne jegelni egy kicsit, az utóbbi időben nagyon formán kívül játszik. Romera 10 perc alatt többet csinált mint ő egész meccsen. Alena a gólján kívül is remek volt, főleg a második félidőben. Amikor megkapta maga mellé Kaptoum-ot durva lett a kp. Olyan játékok mentek sokszor, amik kis túlzással a Messi-Ini-Xavi fémjelezte mezőnyre emlékeztettek. Gerard többször alkalmazhatná ezt a Ferrán-Alena-Kaptoum triót.A kamerunit valamiért látványosan jegeli.palesz77 írta:1-1 lett a tegnapi meccs, Alena rúgta az egyenlítő gólt a kicsiknél. Itt meg lehet nézni az összefoglalót, fehér cipős ballábas ő - a könnyebb felismerés végett -, a gólon kívül is volt pár szebb momentuma..
A sok szerencsétlenkedés után télen le kéne hívni az opciót és szerződtetni. Ahogy Alena sorsát is rendezni kell. Mindkettőjüknek nyáron lejár a mandátuma.S.Agüero írta:Marlon Santos is ineligible to play in La Liga or Copa del Rey until January, but he can play in the Champions League. [Mundo Deportivo]
Lassan lehetne már egy saját topikja is.