Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ha látja, hogy átrohannak rajtunk akkor válthat formációt. ha pl vezetünk és érzi h nem megy a játék, nyugodtan lehozhatná pl neymart/lajost és átállhatnánk a 3-5-2, vagy bármi mást csinálhatna. ha hátrányban vagyunk és 10 perc van hátra, akkor álljon át 3-4-3-ra, vagy hozza be még pluszba paco-t laller mellé, bármit. de neki kb annyi a taktikai repertoárja, hogy rakiticet lehozza a 60. percben és bejön a helyére arda/gomes/DS. se más formációt nem tud alkalmazni, se az ellenél cseréire nem tud reagálni soha semmit. sztem ő is úgy van vele, mint Te , hogy minek cserélje le az msn-t, majd ők megoldják. ami legtöbbször be is jön és ennyi.Initom írta:Ezt a hozzászólást sokadszor látom már tőled. De most megkérdem,szerinted hol és kit lehetne úgy cserélni,hogy minőségben javulunk a középpályán kívül? MSN-t felesleges levenni mikor gólt kell lőni,hátul meg középhátvédet cserélsz le? Minek? Középpályán van alternatíva ezért is cserél ott. Pacoék nem minőségi alternatívák ha ég a ház. (bár olyan játékost nem is lehet igazolni akik vész esetén jobbat nyújtanak mint az említett 3 as...)
visca el barca írta:jelenleg lehet, de nálunk annyira hú de innovatív nem volt. múltkor már "összevesztünk" mi itt ketten ezen, de én továbbra is állítom, hogy nálunk ha baj volt, SZINTE soha nem tudott belenyúlni a meccsbe. LE-nél is ezt látom a legnagyobb hibának. posztra cserél 2x egy meccsen (két kp-st) és ennyi.Messias2 írta:Csak megjegyezném, hogy Pep jelenleg az egyik leginnovatívabb edző
jelenleg lehet, de nálunk annyira hú de innovatív nem volt. múltkor már "összevesztünk" mi itt ketten ezen, de én továbbra is állítom, hogy nálunk ha baj volt, SZINTE soha nem tudott belenyúlni a meccsbe. LE-nél is ezt látom a legnagyobb hibának. posztra cserél 2x egy meccsen (két kp-st) és ennyi.Messias2 írta:Csak megjegyezném, hogy Pep jelenleg az egyik leginnovatívabb edző
Csak megjegyezném, hogy Pep jelenleg az egyik leginnovatívabb edző, folyamatosan feszegeti saját, illetve csapata határait.zola8787 írta: Ez én is mondtam már a Barcás idejében is. Teljesen átlagos edző, akkori időben a világ legjobbjai megoldották a hátrányait, csak gondoljatok bele, felküldte a legjobb 11-et.
Szerintem Pedro sérült volt akkor azért kezdett Cuenca majd jött Tello, de egyebkent azért estünk ki mert a 180 perc alatt volt 5 kapufánk meg 10 elszórakozott ziccerünk.zola8787 írta:Ez én is mondtam már a Barcás idejében is. Teljesen átlagos edző, akkori időben a világ legjobbjai megoldották a hátrányait, csak gondoljatok bele, felküldte a legjobb 11-et, még cserélni sem volt képes sosem, taktikaváltásról meg ne is beszéljünk.ferninho írta:Nincs egy Messije meg egy Xavi-Ini duója.
Ennyin bukik el az egész.
Bayernben is ez volt a baj és most is.
A legnevetségesebb cseréje az volt, amikor kiesésnél a Chelsea ellen felküldte a pályája Bosingwa-ékhoz Tello-t, közben Pedro meg végigülte a meccset, ki is estünk. Nem tudom, hogy emlékszik-e erre valaki, de a kis ficsúrt kb kiröhögték Terry-ék.
Ebben most egyet értek. Nevetséges ami Pepről megy... a legszebb éveket adta a csapatnak valaha,történelmet írt,létrehozta a világ -talán- valaha volt legjobb csapatát, Ti meg itthon magyarországon magyarázzátok a bizonyítványát ,hogy hát azért neki nagyon könnyű volt és társai. Röhejcsababarca írta:Kezdődik.
Hányingerem van már ettől a fórumtól konkrétan.
Ez én is mondtam már a Barcás idejében is. Teljesen átlagos edző, akkori időben a világ legjobbjai megoldották a hátrányait, csak gondoljatok bele, felküldte a legjobb 11-et, még cserélni sem volt képes sosem, taktikaváltásról meg ne is beszéljünk.ferninho írta:Nincs egy Messije meg egy Xavi-Ini duója.
Ennyin bukik el az egész.
Bayernben is ez volt a baj és most is.
De MU-nak kellenek is a nagy nevek, akik köré fel lehet építeni a csapatot. Ellenben a Citynél volt alap, amire építhet Pep. Meg eleve a City jelenleg vonzóbb egy játékos számára, mint a United.De a City okosabban igazolt és sok posztra. Még a Mu 3 nagyot igazolt.
A 12/13-as Bayernt kár vitatni, rohadt jó csapat. És Pep szerintem is túl radikálisan akarta megreformálni a Bayernt, és a Real elleni égést sem nagyon lehet magyarázni, azt ott rajta ment el.Nem tudom eldönteni, mi a nevetségesebb, hogy Pep müncheni munkáját 3 párharc, azaz 6 meccs alapján ítéled meg, vagy az, hogy a 12/13-as Bayern-t az egekig magasztalod, és "Top 1"- es keretről beszélsz....
Nem tudom eldönteni, mi a nevetségesebb, hogy Pep müncheni munkáját 3 párharc, azaz 6 meccs alapján ítéled meg, vagy az, hogy a 12/13-as Bayern-t az egekig magasztalod, és "Top 1"- es keretről beszélsz....ferninho írta: ...
Azért voltunk pontatlanok, mert arra kényszerítettek. Feltolta a csapatát és mindenkire állított egy embert. Gündogan és De Bruyne középen támadta le a két középső védőnket, Nolito és Sterling a széleken a szélső hátvédeket, de ahogy törtünk előre úgy zártak beljebb a középpályásokra. Busquets-t és Iniesta-t konkrétan végig követte Silva és Fernandinho felválta. Egyedül a mi jobb oldalunkon nem tudtak jelentősen letámadni de ezt nem is tudtuk kihasználni Mascherano-val. Ott Nolito rohangált Mascherano és Rakitic között, de amint Rakitic labdát kapott középről szórították kifele. Az első félidőben 21 passz volt az MSN között. Míg voltak helyzetei a Citynek.Bob_Marley írta: Mi az hogy a mi meccseinket se nézed? Nagyon másként láttam, mert rengeteg területet hagyott a City, mi meg jó pontatlanok voltunk. Ami rájuk is abszolút igaz volt.
Bravo valóban taccsra vágta őket, ebben egyetértek, de pont a fent említett dolgok miatt én egy pocsék Cityt láttam Szerdán. Se elől se hátul nem tudtak felnőni a feladathoz.
Mi az hogy a mi meccseinket se nézed? Nagyon másként láttam, mert rengeteg területet hagyott a City, mi meg jó pontatlanok voltunk. Ami rájuk is abszolút igaz volt.Tromort77 írta:Már a mi meccseinket se nézed?Bob_Marley írta:ellenünk pocsékul tolták négyet kaptak.![]()
Ami azt illeti, teljesen működött a taktikájuk. Baromi jól támadtak le, Busit kivedték a játékból, rengeteg hosszú labdára kényszerítették a csapatot és sokáig csak szenvedett az MSN. A kapott gólnál az nem kalkulálható be a taktikába, hogy valaki elcsúszik. Buta hiba volt, hogy a többi csak nézte, de ez olyan dolog, hogy az edzőt ilyenért nem lehet hibáztatni. Aztán Bravo hihetetlen hibája taccsra vágta őket és ha már tere van az MSN-nek akkor büntet. De azt nem lehet mondani, hogy pocsékok lettek volna.
Nyílván a City kerete erősebb, de ez nem mentség Mou-nak. Elköltött egy rakat pénzt és eddig nagyon nem léptek előre. Az, hogy neked nem szempont a játszott stílus az egy dolog, de azt be kellene látni, hogy millióknak igen. Ez is egy szempont amit nézni kell, hogy a szurkolók azt akarják látni, hogy a nagy vörös ördögök behúzott farokkal örülnek egy 0-0-nak, vagy azt, hogy megpróbálnak nyerni.
Az is sokat mondó, hogy a Chelsea szurkolók a kupák ellenére örülnek, hogy távol van már a klubbtól, mert személyiségéből adódóan állandóan generálja a feszültséget ami senkinek nem kell. Persze, ha az eredmények jönnek, akkor belefér, de mostanában nagyon nem jönnek.
Hallgatlak.Messias2 írta:Ezt nem hiszem el.ferninho írta: Azért azt a Bayernt nagyon csúnyán szétszedte és átszoktatta a stílusára, ami főleg az első évében nézett ki csúnyán. Emiatt Ancelottinak nincs most egyszerű dolga ott, mert nagyon magára szabta a Bayernt Pep már az eleje óta és nem találta az arany középutat, amivel leeshetett volna 1-2 BL is akár.![]()
![]()
![]()
![]()
Már a mi meccseinket se nézed?Bob_Marley írta:ellenünk pocsékul tolták négyet kaptak.
Egy gyors csapat ellen, kihúzta a méregfogukat és bőven volt lehetőségük a győzelemre. Ezt akárhogy nézem nálam azt jelenti, hogy az történt, amit ők akartak. Mindenki nyerni akar, de elsődleges mindig, hogy ne kapj gólt, onnantól lehet valamire építkezni.Ha a vereség elkerülése volt a cél, akkor valóban.